To je to što me zanima!

Vozač se busom zabio u kuću: Unutra su bile dvije djevojčice, izvukli ga kasnije s traktorom

Oko 6:50 u Otoku. 63-godišnji vozač autobusa zbog neprilagođene je brzine dolaskom do križanja Gradinci i Brace Radica sletio s ceste te se zaletio u nenaseljenu kuću gdje se i zaustavio, rekli su iz policije
Vidi originalni članak

U srijedu ujutro školski autobus Poleta Vinkovci (za prijevoz djece u školu) zabio se u kuću u Otoku. Kako nam je rekao čitatelj u autobusu su bile dvije curice.

- Vozač je najvjerojatnije izgubio kontrolu zbog brzine, magle i skliske ceste, policija nije došla već smo autobus izvukli van traktorom - ispričao je čitatelj.

Događaj je potvrdila i PU vukovarsko - srijemska.

- Nakon dojave 24sata, policijski službenici su napravili izvid te ustanovili da ustvari je došlo do prometne nesreće 20.prosinca oko 6:50 u Otoku. 63-godišnji vozač autobusa zbog neprilagođene je brzine dolaskom do križanja Gradinci i Brace Radica sletio s ceste te se zaletio u nenaseljenu kuću gdje se i zaustavio. U autobusu su za vrijeme nesreće bile dvije maloljetne putnice, a informacija o ozlijeđenima nema. Nastala je samo materijalna šteta - kažu iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Korísníčko íme 25.12.2023.

    Koji naslov?! U kući su bile dvije djevojčice, Katarina i Martina?? Vozača su izvukli traktorom??? Zbunjola.

  • jole1511 20.12.2023.

    "Polet Vinkovci" sletio u otoku 🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare