To je to što me zanima!

Uhitili vozača koji je usmrtio mladu majku (24) na Viru. Policija: Imao je 1,75 promila!

Policija je uhitila vozača (29) koji je u subotu kasno navečer skrivio tešku nesreću na Viru. Izgubio je kontrolu nad autom, prevrnuo se i pokosio cijelu obitelj. Poginula je djevojka (24), troje djece i otac su u bolnici
Vidi originalni članak

Vozač (29) koji je na Viru kasno sinoć usmrtio mladu majku (24) koja je sa suprugom i troje djece hodala uz cestu bio je pijan. Kako je izvijestila zadarska policija, izmjerili su mu 1,75 promila

Nakon nesreće su ha uhitili i smjestili u prostorije policije. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovno prometu. Vozača bi tek u ponedjeljak trebali dovesti na ispitivanje.

Nakon nesreće, u bolnici su završili otac i troje djece. 

MAJKA POGINULA U NALETU AUTA Liječnici o stradaloj obitelji na Viru: Dječačić se bori za život, oca zbog ozljeda čeka operacija

Kako doznajemo iz zadarske bolnice, najgore ozljede ima dječačić star tri godine kojeg su noćas operirali. Ima ozljede glave i dijete se bori za život. Otac (28) nalazi se na odjelu intenzivne njege. Njegove su ozljede jako teške, među ostalim tu su ozljede zdjelice, pluća i potkoljenice, no nije životno ugrožen, rekao nam je ranij dr. Nediljko Jović. Kako se doznaje, njega čeka i operacija.

MAJKA POGINULA U NALETU AUTA Vatrogasci o stravi na Viru: 'Prizor je bio grozan, ozlijeđena su mala djeca skupa s ocem'

Beba stara 11 mjeseci čudom je prošla bez ozljeda, a djevojčica stara četiri godine ima teške ozljede, ali nije životno ugrožena.

Kako se doznaje, radi se o obitelji s križevačkog područja, točnije iz Velikog Ravnog, piše Prigorski.hr za koji su mještani u šoku i suzama pričali o susjedima.

- Riječ je o krasnoj obitelji, vrijednoj i radišnoj. Djeca su su igrala tu pored nas, uvijek bi pozdravili. Nemamo riječi, riječ je baš o obitelji koja živi s puno ljubavi. Ostali ukućani su otišli valjda u zadarsku bolnicu - rekli su mještani u suzama.

- Svi ih znamo, super ljudi, jednostavni - rekao je drugi mještanin koji ne može vjerovati da susjede više nema.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija objavila rezultate očevida

Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila sinoć oko 23,40 sati u ulici Put lozica kada je 29-godišnji vozač osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju te vidljivosti (noć) ceste izgubio nadzor nad vozilom te sišao na desnu stranu kolnika, uslijed čega desnim kotačem silazi van kolnika, gdje najprije udara u kamenje, a potom automobilom nalijeće na pješake.

Nakon udara u pješake, koji su od siline udarca odbačeni van kolnika, vozilo se prevrnulo.

Od posljedica nesreće na mjestu događaja preminula je hrvatska državljanka u dobi od 24 godina.
Druge osobe, jedna odrasla i troje djece su poradi zadobivenih ozljeda upućeni na pružanje liječničke pomoći u OB Zadar, gdje su kod 28-godišnjeg hrvatskog državljana te dvoje djece konstatirane teške, a kod jednog djeteta lake tjelesne ozljede.

U trenutku nesreće petero pješaka, hrvatskih državljana se kretala uz rub kolnika na kojem ne postoji nogostup niti druga površina određena i prikladna za kretanje pješaka, kao ni javna rasvjeta.

Za vrijeme vršenja očevida, kolnik navedene ulice bio ja zatvoren za sav promet  u vremenu od 00,40 do 05,30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 309

  • Alan Ford Focus 19.08.2024.

    ne malo bože mi oprosti sumnjivo šta su radili u to doba na tom mjestu sa djecom interesantno

  • minerko 19.08.2024.

    Pa kolko god dobio kazne neče pomoči ovoj obitelji. A  kako zaustaviti takvo ponašanje na cesti. E to je posao roditelja pa tek onda raznih službi. Ali svakako kazna mora biti neka za primjer ostalima. 

  • pospant 19.08.2024.

    Polomit mu noge i ruke i napraviti invalida od njega da nikada ne sjedne za volan

Komentiraj...
Vidi sve komentare