To je to što me zanima!

Vozač iz Honde na intenzivnoj, ima teške ozljede. Vatrogasci su ga morali izvlačiti iz automobila

Kako se neslužbeno doznaje, mladić (24) iz Honde ima ozljede mozga te je na intenzivnoj njezi u pulskoj bolnici. Još se utvrđuje kojom su brzinom vozili kad su se zabili u kamion kod Žminja
Vidi originalni članak

Prevelika brzina kumovala je teškoj prometnoj nesreći u kojoj je vozač zadobio teške ozljede kod istarskog sela Matiki. Honda kojom se vozio smrskana je do neprepoznatljivosti pa je pravo čudo što su dvojica mladića i pas koji je također nalazio u vozilu, ostali živi. Vatrogasci i hitna morali su iz smrskanog auta izvlačiti teško ozlijeđenog mladića.

ZASTRAŠUJUĆE SCENE Detalji užasa kod Žminja: Zbog prevelike brzine podletjeli pod kamion, vozač teško ozlijeđen

U nedjelju je zbog nesreće koja je bila oko 17.50 sati, satima bila zatvorena cesta Žminj-Svetvinčenat. Vozač (24) Honde vozio je neprilagođenom brzinom i u zanošenju je prešao na suprotni kolnički trak gdje je došlo do sraza s kamionom kojim je upravljao 54-godišnjak. Nakon sudara oba vozila su udarila u zaštitnu ogradu, a Honda i u obližnji prometni znak.

- Kad su vatrogasci došli na mjestu događaja,jedan od dvojice mladića bio je izvan vozila. Vjerojatno su mu pri izlasku pomogli očevici, a drugi je ostao prikliješten te smo rezali lim da ga izvučemo. Odvezla ga je hitna pomoć u bolnicu. Na mjesto nesreće izašla su tri vatrogasna vozila i pet vatrogasaca - rekao je Eveliano Gašpić iz rovinjske JVP.

Hitna pomoć je dobila dojavu o nesreći u 17.37 sati, a na mjesto nesreće su stigli u 17.49 sati.

- Na prometnu nesreću stigla je pulska hitna jer je rovinjska u isto vrijeme imala teren u Kanfanaru. Prvi smo stigli na mjesto nesreće, a zatim vatrogasci i policija. Jedna osoba bila je prikliještena u vozilu, pa su vatrogasci morali intervenirati kako bi ga na kraju izvukli kroz stražnje staklo, na dasci. Jedna osoba zatražila je pomoć, a druga iz vozila nije. Policija navodi da je jedna osoba lakše, a druga teško ozlijeđena. Ozljede su teške i riječ je o ozljedama glave te smo pristupili odmah davanju terapije za suzbijanje nekontroliranog krvarenja - rekla je dr. Gordana Antić, ravnateljica nastavnog Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije.

Ozlijeđeni muškarac, vozač Honde  prebačen je u pulsku bolnicu. Neslužbeno saznajemo da su u pitanju ozljede mozga. 

UŽAS NA CESTI Teška nesreća kod Žminja: Iz zdrobljenog auta vatrogasci su izvukli dva mladića i psa

Nataša Vitasović iz policije kaže kako će se vještačenjem utvrditi kojom je brzinom vozio vozač Honde, a u službenom izvješću policije nemaju podataka o psu iz vozila. Iz pulske bolnice doznajemo da se mladić nalazi u jedinici intenzivnog liječenja.

- Sva moguća potporna intenzivna terapija je u tijeku - rekla je ravnateljica bolnice,dr. Irena Hrstić 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Corona u jeku 👹 20.04.2021.

    Kolko idiiiiota još želi sebe ili nekog u hodu napraviti invalidom ili pokojnim? Koliko???

  • najiram 10 20.04.2021.

    koliko nas  bude  to  koštalo...onda  se  čudimo  kaj  je  zdravstvo  u  dugovima...bolje  da  su  sve  skup  i  sa  nji  deli  u  prešu  i  sprešali...bilo  bi  kraj  priće...sad  bude  išel  u  mirovinu  lijećenje  cijeli  život  bude  uzimal  mjesto  poštenim  ljudima  da  se  ne  mogu  lijećiti  i  ostvariti  mirovinu  od  koje  mogu  platiti  staraćki  dom...uopšte  ga  ne  žalim...što  je  tražio  to  je  našao...

  • duš man 20.04.2021.

    hmmm... postoje tri vrste vozača... normalni, nestrpljivi i prespori.... s time da se ove zadnje dvije  vrste povećavaju... vidim po sebi... čovjek ispred mene se vuče, telefonira u vožnji i napravi problem... onda npr.ja pozdipim i pređem ga... ja budala... i naravno, napravim potencijalno opasnu stvar.... a sam sebi kažem- smiri živce i polako...😐

Komentiraj...
Vidi sve komentare