To je to što me zanima!

Manijak za volanom: Pijan se namjerno zabio u bicikliste kod Vojnića. Žena teško ozlijeđena

Vozač (44) koji se pijan zabio u bicikliste kod Vojnića je pokušao pobjeći, ali je ubrzo uhvaćen. Jedna žena je teško ozlijeđena, a nakon svega su reagirali iz grada Karlovca
Vidi originalni članak

Policija je u subotu oko 14 sati dobila dojavu da je došlo do namjernog naleta automobila na grupu biciklista na parkiralištu ugostiteljskog objekta na području Vojnića te da je jedna biciklistkinja ozlijeđena, dok se počinitelj osobnim automobilom udaljio s mjesta događaja, javlja Policijska uprava karlovačka.

OGROMNE GUŽVE NA A1 Pogledajte gužvu kod Svetog Roka: 'Vozi se 5 na sat, dva su vozila stala u drugom tunelu'
 

Kako navode, na mjestu događaja na parkiralištu ugostiteljskog objekta proveden je očevid, a brzom reakcijom policijskih službenika ubrzo je na adresi prebivališta pronađen i uhićen 44-godišnjak.
 
- Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se osumnjičeni muškarac, vozilom austrijskih nacionalnih oznaka, na parkiralištu ugostiteljskog objekta namjerno zaletio u parkirane bicikle koji su bili zaustavljeni zbog korištenja stanke sudionika biciklijade, uslijed čega je došlo do ozljeđivanja 46-godišnje biciklistkinje. Biciklistkinja je radi pružanja liječničke pomoći odmah prevezena u zdravstvenu ustanovu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena - javlja policija.

OZLIJEDILI SE U BIJEGU Bjegunci iz riječkog zatvora još u bijegu. Preko zida i žilet žice skočili sa sedam metara visine

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz čl. 222. Kaznenog zakona Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti u vezi kaznenog djela iz čl. 215. Kaznenog zakona Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom osumnjičeni muškarac će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke, a kaznena prijava bit će podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja također je utvrđeno da je 44-godišnjak prilikom bijega predmetnim vozilom, u mjestu Brdo Utinjsko, izazvao prometnu nesreću pod utjecajem alkohola od 2,76 g/kg gdje je zbog neprilagođene brzine izletio u zavoju i udario u električni stup te se lakše ozlijedio. Potom se udaljio s mjesta prometne nesreće zbog čega će biti sankcioniran i sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Kriminalističko istraživanje se nastavlja. 

Grad Karlovac osudio napad

- Najoštrije osuđujemo napad na sudionike biciklijade u sklopu obilježavanja 33. obljetnice 110. brigade ZNG/HV. U kontaktu smo s ozlijeđenom sudionicom koja je samo pukom srećom izbjegla ozljede opasne po život. Njoj želimo brzi oporavak, očekujemo da policija i državne institucije odrade svoj dio posla što prije, a svim pripadnicima 110. brigade i svim braniteljima poručujemo, da kao što su u Domovinskom ratu časno i dostojanstveno branili grad i domovinu, jednako tako i danas ostanu dostojanstveni jer nitko ne može bilo kojim činom, niti divljaštvom umanjiti, niti omalovažiti postojanje hrvatske države i vrijednosti Domovinskog rata. U cijelosti podržavamo reakciju Udruge 110. brigade. Kao i do sad, i u narednom razdoblju, gradonačelnik Damir Mandić i cijela gradska uprava stoji na raspolaganju - poručili su iz Grada Karlovca.

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • dora14 01.07.2024.

    Zar ljudi nemaju mozga? Pa to je čisti primjer gluposti i neodgovornosti. Nadam se da će biti primjereno kažnjen za svoje postupke.

  • LegoOs78 01.07.2024.

    Četnik, nažalost takvih je po Slavoniji pun klinac, pogledajte Veru, Bobotu, Markušicu.., sve to treba potjerati iz Hrvatske svi oni sanjaju veliku Srbiju, ali ništa čudno pa u Vladi nam sjede četnici Pupovac, Šumpraga...., jel vam smeta Hrvatska zastava i šahovnica, jel vam smetaju gardijske brigade koje su stvarale i koji su ginule za Lijepu našu....,odreknete se svega što imate u Hrvatskoj i idite u Srbiju u beogradski pašaluk, samo nas ostavite na miru više.....

  • Muad'Dib 30.06.2024.

    Ne znam koji čedo stalno briše postove ali postavljati će se stalno.Opet pijano četničko divljanje. Što na događaj kaže Pupovac i SDSS, osuđuju li ovaj zločin iz mržnje ili ga podržavaju? S obzirom da je izvedeni napad bio pokušaj ubojstva kojem je osnova mržnja na nacionalnoj osnovi, treba mu se suditi kao teroristu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare