To je to što me zanima!

Vlasnik pilane iz Mrkoplja koja je cijela izgorjela: 'Strašno. Šteta je oko 5 milijuna eura...'

Načelnik Josip Brozović rekao je kako je u tvornici zaposleno 80 radnika, a čest je slučaj da su po dvoje ili više njih članovi istih obitelji
Vidi originalni članak

Veliki požar koji je izbio u poznatoj pilani Mrkopalj u istoimenom selu kod Delnica napravio je milijunsku štetu, a osim toga tvornica je desetljećima osiguravala brojna radna mjesta za ovo malo goransko mjesto. Mještani su šokirani i pogođeni, kao i vlasnik Branko Liker koji je na požarište stigao čim su mu javili za požar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Ovo je strašno. Prošle godine smo, 1. listopada, otvorili novu pilanu čiji je kapacitet bio prorez od 35.000 kubika jelovih trupaca. Okvirno je šteta najmanje 5 milijuna eura, a konkretnije podatke ćemo tek znati. U sat i pol sve je izgorjelo i sad nam je u potpunosti ugrožena proizvodnja vezana uz pilanu. Raditi nastaviti može samo peletirnica - rekao je Liker za Novi List.

Načelnik Josip Brozović rekao je kako je 80 radnika zaposleno u tvornici.

SREĆOM, NEMA STRADALIH Dramatična snimka: Buknuo požar kod Delnica, poznata pilana Mrkopalj sva izgorjela

- Strašno. Ovo je strašno. Krenule su škole, sad će i studij pa djeci koja se školuju treba osigurati sredstva. A ovdje imamo 80 radnika od kojih je čest slučaj da su dva pa i više članova obitelji tu uposlena. Ovo je strašno bolno - rekao je Brozović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Little Reindeer 30.09.2024.

    Koliko ce sad lhjudi izgubiti posao, boze sacuvaj

  • oki doki 18 29.09.2024.

    Sirovina za rezanje pomalo nestaje,lova se zgrnula. Treba vidjeti na koliko je pilana bila osigurana. A također i član koje je stranke vlasnik..

  • Nema vise korone 29.09.2024.

    Brat lagano diga lovu na osiguranju

Komentiraj...
Vidi sve komentare