To je to što me zanima!

'Vlak je stao pred kolodvorom u Zagrebu. Nismo imali pojma što je. Svi su izašli i hodali dalje...'

U vlaku je bilo jako puno ljudi, morali smo ići pješice preko četiri jako prometna kolosijeka, požalio nam se čitatelj koji je jutros putovao iz Zaprešića
Vidi originalni članak

Išli smo vlakom iz Zaprešića za koji je predviđeno da na Glavni kolodvor u Zagreb stigne u  7:45. Vlak je stao nekih 100 metara ispred kolodvora, vozač je otvorio prva vrata i otišao i onda smo mi svi napustili vlak kroz jedna vrata. U vlaku je bilo jako puno ljudi, morali smo ići pješice preko četiri jako prometna kolosijeka, požalio nam se čitatelj koji je jutros putovao iz Zaprešića.

Dodaje kako je strojovođa izašao bez ikakve obavijesti i upozorenja, a vlak je do tada normalno vozio.

- Ne znam je li bio kvar, nije mi izgledalo tako, ali ako je i bio ima razglas gdje je to mogao reći, a ne samo stati i izaći - kaže.

U međuvremenu nam se javio još jedan čitatelj koji tvrdi kako je došlo do blokade prometa.

- Dva vlaka su se pokvarila i jednostavno blokirali sav promet. Nastao je opći kaos i ljudi su ogorčeni krenuli na silu iz vlaka pješice prema Glavnom kolodvoru - rekao nam je.

Iz HŽ- su se ispričali putnicima. 

- Danas je tijekom vožnje vlaka 8017 (Harmica 7.01 – Zagreb GK 7.40) pred ulaznim signalom Zagreb Glavnog kolodvora došlo do kvara jedne garniture u dvostrukom sastavu vlaka. Zbog kvara prestao je raditi i klima-uređaj. Strojovođa je izašao na prva vrata kako bi pokušao otkloniti kvar, a putnici su samoinicijativno krenuli izlaziti na prva vrata. Od Zagreb Glavnog kolodvora putnici su prevezeni vlakom 8021 (Zagreb GK 8.12 – Dugo Selo 8.43). Vlak koji je ostao u kvaru povučen je manevarskom lokomotivom na peron i upućen na popravak - priopćili su.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • w 124 12.07.2024.

    Dogadati ce se toga sve vise jer su radna mjesta popunjena nestrucnim ljudima.... Pekar ode dva mjeseca na tecaj i vozi vlak,a skola traje 4 godine za strojovodu,nije isto.

  • Cherylin 11.07.2024.

    Pred dva dana vozih se vlakom do Ogulina, misliš fino novi vlak, klima ali kaj, nemozeš se popeti, jedna žena cetveronožno jedva, na kolodvoru ne mozeš dolje..VISOKO..molim vas učnite nešto !!!

  • Ne podnosimo Izdajice 11.07.2024.

    Bitno je da menadžerske plače uvijek sjednu na vrijeme i bez hodanja 👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare