To je to što me zanima!

Vladimir Putin tvrdi: 'Rusija će postići sve ciljeve u Ukrajini'

„Nismo napustili našu braću i sestre”, istaknuo je Putin, pa ponovno branio „potrebu i legitimnost specijalne vojne operacije”, kako ruska vlast zove brutalnu ofenzivu na Ukrajinu
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin u ponedjeljak je povodom druge godišnjice aneksije ukrajinskih regija rekao da će Rusija „postići sve svoje ciljeve” u Ukrajini. 

„Istina je na našoj strani. Svi ciljevi će biti postignuti”, rekao je Putin u obraćanju putem videosnimke, čestitajući Rusima „Dan ujedinjenja” s ukrajinskim regijama Luhansk, Doneck, Zaporižja i Herson koji Rusija slavi 30. rujna. 

Pozdravio je „sudbonosni događaj” koji je bio potreban da bi se stanovnici tih područja koji govore ruski zaštitili od „neonacističke diktature” i „radikalnog nacionalizma”.

„Nismo napustili našu braću i sestre”, istaknuo je Putin, pa ponovno branio „potrebu i legitimnost specijalne vojne operacije”, kako ruska vlast zove brutalnu ofenzivu na Ukrajinu. 

RATNO STANJE NE MIRUJE VIDEO Novi ruski napad: Zasuli dronovima nebo iznad Kijeva

„Danas se borimo za sigurnu i uspješnu budućnost naše djece i naših unuka”, ustvrdio je. 

Putin je službenu aneksiju ukrajinskih regija potpisao 30. rujna 2022. godine, iako ih Moskva ne kontrolira u potpunosti.   

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tone 30.09.2024.

    Putin je naviknut postizati svoje ciljeve čim je shvatio da treba samo eliminirati neistomišljenike !

  • imaš alfa,beta,gama... 30.09.2024.

    A jaja po 11 dinara,navali narode

  • anemoman 30.09.2024.

    Znamo to od prvog dana . Ostalo je igrokaz amera radi njihovih interesa

Komentiraj...
Vidi sve komentare