To je to što me zanima!

Vinkovci: U tučnjavi dobio četiri uboda nožem u prsa

Ispred vinkovačkog narodnjačkog kluba Emporio u Glagoljaškoj ulici u nedjelju oko 4 sata u noći potukla su se dvojica mladića, stara 29 godina
Vidi originalni članak

Ispred vinkovačkog narodnjačkog kluba 'Emporio' u Glagoljaškoj ulici, u nedjelju oko 3.30 sati, potukla su se dvojica 29-godišnjaka.
Kako neslužbeno doznajemo, J.M. i D.G., koji u klubu radi kao zaštitar, prvo su se posvađali u klubu. Okupljeni su ih razdvojili, no muškarci su izašli ispred kluba i nastavili se prepirati. J.M. je tada izvadio nož i ubo D.G. u prsa, čak četiri puta. Iako teško ranjen, D.G. je izudarao svog napadača po glavi. Obojica su teško ozlijeđeni, ali nisu u životnoj opasnosti. Glagoljaška i Gundulićeva ulica bile su blokirane u nedjelju do 11 sati. Razlog sukoba još nije poznat.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • vinkuljaaaaa 16.12.2009.

    Vinkovčanka nađi si život!

  • skorpy 14.12.2009.

    bravo vinkovcanka na iscrpnom izvještaju.to za Dadu znaju svi koji su od 95 nadalje ili išli u školu ili po kafičima.još je u školi uz pomoč Tampulje i kompanije šamarao klince odmah po upisu u školu kako bi im dao doznanja kako s njim nema zajebancije.sve do današnjih dana taj isti Dado pravi večinu problema po gradu dok iza njega stoji još 10 bar seljačina ko što je i on sam.Tampulja se skrasio tako da njega nestavljam u isti kontekst.tjednima iz marabua gledamo kako marica dolazi u emporio jer je netko razbijen i slično.Tile je tu nemočan jer legitimitet nedaje on Dadi da razbija djecu nego netko puno veči od njega.Da skratim sve loše nekom što napraviš u životu kad tad če ti se vratiti i onda nečeš biti takav baja.Taj što ga je probo nožem 4 puta nije 100% prvi krenio na budalu nego iz očaja što su ga predpostavljam iznabijali dobro.Ja da sam na njegovom mjestu bio mislim da bi isto napravio.Treba frajerima iskopati rupe od 2m i žive ih sahraniti govna jedna.

  • čika kojo 14.12.2009.

    VINKOVČANKA-ti kažeš tuko je djecu policajaca ako je dijete od policajca sta odma uzor miran tih povucen de nemoj me nasmijavati nekažem da nema dobrre djece ali su pretezno kreteni a znam o cemu pricam jer sam radio ko zastitar i znam njihovo ponasanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare