To je to što me zanima!

Monstrum Fritzl dobio je uvjetni otpust iz psihijatrijske ustanove u zatvor: 'Ispijao je kavice!'

Fritzlovi odvjetnici su izjavili da ga premjestiti iz zatvora za duševne bolesnike u redoviti zatvor. Prema novijem psihijatrijskom izvještaju, boluje od demencije te više ne predstavlja opasnost za javnost
Vidi originalni članak

Monstrum Josef Fritzl (88), koji je svoju kćer 24 godine držao zatočenu u podrumu, silovao je i s njom dobio sedmero djece, ispred zatvora u kojem služi doživotnu kaznu uživa u ispijanju kavica u nekoliko kafića u gradu Krems an der Donau, prenosi Daily Mail.

Nakon današnjeg saslušanja na sudu, uvjetno su ga pustili te će ga premjestiti iz zatvora za duševne bolesnike u redoviti zatvor. 

TEŠKO ZDRAVSTVENO STANJE Monstruma (90) koji je silovao kćer godinama vode u dom za nemoćne? 'Više nije opasan...'

- Bili smo uspješni. Bilo je to dugo saslušanje. Ponovo je ispričao kako se kaje zbog onoga što je uradio. On je zapravo bio blizu suza. Ukratko, sud je došao do zaključka da moj klijent zapravo više nije opasan - rekla je njegova odvjetnica Astrid Wagner.

Stigle su i prve fotografije, snimljene kroz prozor policijskog vozila, dok su ga vozili sa suda. Prve su to snimke nakon 15 godina što je proveo u zatvoru.

- Istina je. Nekoliko ljudi kojima u potpunosti vjerujem reklo mi je da su ga vidjeli. Nije da je samo jedan stanovnik uvjeren da je vidio Fritzla. Dobla sam ovu informaciju od nekoliko ljudi, neovisno jedni o drugima - rekla je žena koja je htjela ostati anonimna za austrijske medije.

POGLEDAJE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROGLASILI GA BEZOPASNIM?! Što je zapisao Fritzl, monstrum s jezivom tajnom u podrumu: 'Ne znam zašto me žena ostavila'

Ranije su stigle informacije kako, prema novijem psihijatrijskom izvještaju, Fritzl boluje od demencije te više ne predstavlja opasnost za javnost. Prema riječima njegova odvjetnika, njegov je seksualni nagon također potpuno nestao.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jim 55 25.01.2024.

    da je u Hrvatskoj to bi bilo normalno pitanje je jel bi ga i osudili. Možda bi bio u pritvoru mjesec dana i to je to

  • BO1960 25.01.2024.

    Ciničnog li pogleda na zadnjoj slici uz misao - jesam vas sj....

  • Uvijek ispred 25.01.2024.

    Zna li se, zašto se nije ubio poslije svega zla što je nanio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare