To je to što me zanima!

VIDEO Ženu na Tajlandu piton dva sata davio: 'Omotao se oko nje cijele. Bio je ogroman... '

Žena se nije predala, već se cijelo vrijeme opirala velikom gmazu i pokušavala dozvati pomoć
Vidi originalni članak

- Vidio sam trag ugriza na njenoj nozi i bojao sam se da nije jedini. Piton joj je bio omotan oko struka. Zmija je bila duga četiri metra - rekao je tajlandski policajac koji je spašavao Arom Arunory (64) od velikog pitona, piše Telegraf.rs.

Arom je prala suđe nakon večere kada je osjetila da je nešto grize za nogu. Pogledala je što je to i ugledala zmiju i nakon toga se sve dogodilo vrlo brzo. Zmija se počela omatati oko starice. Ona je vikala u pomoć, ali nitko je nije čuo. Zgrabila je zmijinu glavu, nadajući se da će gmaz popustiti njezin pritisak, no nastavio ju je daviti.

BIZARAN NAPAD U TEKSASU Ovo je teško izmisliti: Na ženu pala zmija s neba. Izbjegavala njen ugriz pa ih napao i jastreb

Napad zmije se dogodio oko 20.30 sati, a susjed je tek oko 22 sata čuo njezin plač i pozvao pomoć. Naime, žena se nije predala, već se cijelo vrijeme opirala velikom gmazu i pokušavala dozvati pomoć.

Narednik Anusorn Wongmali Anusorn iz policije rekao je da je nogom razbio vrata njezine kuće nakon što je čuo slab glas iznutra. Arom je već bila umorna i na rubu snaga kad su stigli.

Kasnije je prebačena u bolnicu na liječenje. Pitoni nisu otrovni, no njihovi ugrizi mogu izazvati infekcije. Svoj plijen ubijaju tako da se omotaju oko njega i uguše ga do smrti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lanai goga 19.09.2024.

    Nasi ptoni su cjela lopovska vlada

  • Scrooge Mc.Duck 19.09.2024.

    Sva sreća pa je žena preživjela. Dobro da nije bilo na spavanju, jer bi definitivno bilo kobno............

  • Chil 18.09.2024.

    nadam se da su ubili zmiju na mučan način.

Komentiraj...
Vidi sve komentare