To je to što me zanima!

VIDEO Vučića su sprdali zbog parizera pa se snimao kako ga doručkuje: 'To narod voli jesti'

Često jedem parizer u avionu kad idem u inozemstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera, rekao je predsjednik Srbije. Najavio je i kako će iduće nedjelje pojeftiniti još 10 proizvoda
Vidi originalni članak

Kao što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić (53) ranije obećao, na njegovom Instagram profilu objavili su video na kojem on u društvu ministara Siniše Malog (51) i Tomislava Momirovića (39) jede parizer čije je pojeftinjenje ponosno najavio.

Njegova najava izazvala je brojne šaljive komentare zbog kojih je Vučić zakazao današnji doručak 'uživo', piše N1.rs

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u trgovinu... i kao što smo i obećali onima koji su to od nas zahtijevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i ne želimo jesti… Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dvije litre jogurta, dva kruha, majonezu i dvije vreće i ukupna je cijena bila 585 dinara - komentirao je zadovoljno Vučić. 

SRPSKI PREDSJEDNIK U VODAMA TELEPRODAJE Društvene mreže sprdaju se s 'Parizerkom' Vučićem: Ljudi, smiju nam se i u Burundiju...

Istaknuo je da je cijena tog parizera po kilogramu čak 140 dinara jeftinija.

- Sretan sam jer je parizer nešto na čemu smo svi odrasli i što narod voli jesti. Ja ga često jedem u avionu kad idem u inozemstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera - rekao je predsjednik Srbije. Najavio je i kako će iduće nedjelje pojeftiniti još 10 bitnih proizvoda.

- Sretan sam što možemo pomoći našim građanima - zaključio je Vučić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rafo 13.09.2023.

    Nisu sprdali Vučića, nego su se sprdali s Vučićem.

  • Puknite 13.09.2023.

    O Hrvatima:Austrougarski vice-maršal Gherter:U samoj borbi bi napuštali položaje, dok bi veoma vešto izbegavali protivničku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sačinjavali goloruki ljudi, žene i deca. Kada bi ih ponekad i stizali činili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi.

  • Puknite 13.09.2023.

    O Hrvatima:Austrougarski vice-maršal Gherter:Oni su pogan svetu i evropske kulture

Komentiraj...
Vidi sve komentare