To je to što me zanima!

VIDEO Vučić podivljao u emisiji, isprovocirala ga izjava ministra BiH: 'Lažove jedan! Daj ostavku'

Ako sam pucao po Sarajevu, samo jedan maleni dokaz neka pokaže i ja od tog dana više neću biti predsjednik Srbije, započeo je bijesno Vučić
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić gostovao je u ponedjeljak na TV-u Pink gdje je veličao svoj lik i djelo, a između ostalog se dotaknuo i izjave ministra obrane BiH Zukana Heleza koji je na gostovanju u jednoj emisiji podsjetio na događaj iz 1995. godine kada je Vučić sa snajperom bio na brdu iznad Sarajeva. 

Obilazio je tada srpske paravojne formacije koje su držale grad u blokadi i kao mali od kužine u stopu pratio svog idola Vojislava Šešelja, četnika i ratnog zločinca. Kasnije se pravdao da je u ruci imao kišobran.

- Ja Zukanu Helezu predlažem jednu stvar. Ako sam pucao po Sarajevu, samo jedan maleni dokaz neka pokaže i ja od tog dana više neću biti predsjednik Srbije - započeo je Vučić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja tebe pozivam lažove jedan, da sa svim kineskim dronovima koje kupiš u Tehnomaniji pa pokazuješ kao velika dostignuća da podneseš ostavku na svoju mnogo nižu funkciju. Ako to ne dokažeš. Jel to fer? Ja mislim da je veoma fer - rekao je bijesno Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • BBB SREDNJACI 09.07.2024.

    Nema razlike od obitelji ZEC iz Zagreba on je bio kriminalac kamatar radio za K.O.S.i ovog VUČIČA .Zec je sa zagrebačkim Srbima digao u zrak židovskog groblje na Mirogoju da bi se okrivili Hrvatska kao država a Tomasevic mu diže njemu i ženi i kćeri nekakve spomen ploče na sljemenu

  • Cole Younger 09.07.2024.

    Najgore je kad čovjek koji laže čim zine kaže nekom drugom "lažove jedan".

  • EmillePalka 09.07.2024.

    Vučko kučko! Ne bi ti glava, ne bi ti zubi; naruku meni osvanuo ne bi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare