To je to što me zanima!

VIDEO Vlasnica oštećenog auta na Knežiji: 'Ne znam tko bi ovo mogao napraviti. U šoku sam!'

Oštećeno je staklo na zdravstvenoj ustanovi te na obližnjem parkiranom automobilu
Vidi originalni članak

Iskreno ništa ne znam. Pozvonili su mi i rekli mi da je oštećen auto. Nisam čula nikakav pucanj. Izašla sam i vidjela ovo. Neodređena je šteta, bila sam u kući kad se ovo zbilo sve. Ne znam tko bi ovo napravio - ispričala nam je vlasnica automobila koji je u utorak navečer oštećen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je Ulicu Rudolfa Bičanića na zagrebačkoj Knežiji okupirala zbog nepoznate osobe ili više njih koji su namjerno ili slučajno oštetili stakla na Domu zdravlja, točnije na jednoj ordinaciji. Građani su policiji dojavili da je došlo i do pucnjave. 

- Sestra me digla iz kreveta. Rekla je da je netko propucao auto. Živim malo dalje, a oni su me pozvali kad su vidjeli što se dogodilo - rekao je stric vlasnice automobila.

POLICIJA NA TERENU VIDEO Oštećen Dom zdravlja i auto. Policija istražuje navodnu pucnjavu na Knežiji u Zagrebu

Iz PU zagrebačke kazali su da su dojavu o događaju zaprimili oko 19.20 sati. Oštećeno je staklo na Domu zdravlja te na obližnjem parkiranom automobilu. Nitko nije ozlijeđen, a u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile.

Iz policije nisu željeli potvrditi, a niti demantirati navode da je došlo do pucnjave jer istraživanje i utvrđivanje činjenica traje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • reno1 09.10.2024.

    grad slucaj...

  • toby 09.10.2024.

    Knežija je to ;)

  • Scrooge Mc.Duck 09.10.2024.

    Srednjaci/Knežija konstantno policija ima posla, i stalno neka veselica.................

Komentiraj...
Vidi sve komentare