To je to što me zanima!

VIDEO Zbog pada sustava na Demerju stvarale se ogromne gužve: 'Stojimo sat vremena...'

Tijekom prijepodneva zbog nestanka struje pao je sustav na Demerju, zbog čega su se stvarale velike kolone. Brojni su putnici čekali u nervozi na vrućini. Iza 13 sati HAC javlja da je sustav proradio
Vidi originalni članak

Stoji se već sat vremena jer je pao sustav na naplatnim kućicama "Zagreb-Demerje", ispričao nam je čitatelj koji je snimio gužvu ispred naplatne kućice na izlazu s autoceste A1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU VIDEO Kaos na A4 zbog radova i hodočasnika: 'Ogromna gužva, pa tko to organizira u subotu'

Iz HAK-a preporučuju vozačima da koriste naplatnu postaju Lučko gdje se također može plaćati ENC uređajima zbog tehničkih poteškoća na naplatnoj postaji Demerje. Tamo je promet obustavljen.

- Svima nam je dosta čekanja. Ljudi su počeli sami dizati rampe i prolaziti - ispričao nam je čitatelj.

Iz HAC-a su nam potvrdili da je palo kartično plaćanje zbog nedostatka električne energije, ali da ENC radi. Iza 13 sati je proradio sustav.

- Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na pojedinim dionicama autocesta, uz kraća zaustavljanja u zonama naplatnih postaja, tunela i odmorišta te na dionicama gdje je zbog radova privremena regulacija. Potreban je dodatan oprez i strpljenje - stoji na HAK-u.

OPREZ, VOZAČI VIDEO Kaos na autocesti A1 kod Sv. Roka: 'Ogromna je kolona! Stojimo dva sata i ne mičemo'

Pojačana je gužva na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u oba smjera zbog prometne nesreće između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat. Također, na dionici Karlovac - Lučko vozi se u koloni u pokretu s povremenim zastojima. Na prilazu NP Lučko u smjeru mora iz smjera Buzina kolona je duga oko dva kilometra. Na naplati Lučko u smjeru Zagreba kolona je duge oko pet kilometara, stoji na HAK-u.

Na A2 Zagreb-Macelj kolona je na naplatnoj postaji Trakošćan u smjeru Zagreba duga dva kilometra. Na A6 Rijeka-Zagreb nema gužvi i zastoja. Na Istarskom ipsilonu je kolona u smjeru Slovenije koja se proteže Istarskim ipsilonom duga oko tri kilometra. Na tunelu Učka u smjeru Rijeke kolona je duga jedan kilometar. Na čvoru Matulji u smjeru Rijeke kolona je duga jedan kilometar. Kolona je i na Krčkom mostu (DC102) u smjeru kopna od Omišlja, stoji na HAK-u.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • umjereni pacifist 01.09.2024.

    da ste uveli vinjete svega toga nebi bilo. čiji su to interesi i za čiji đep mogu predpostaviti ali rješenje svih problema je vinjeta. nema softvera,nema naplatnih kućica,rada u tri smjene,zaposlenika,održavanja klime,rampi...... čisti idiotizam.

  • vorda92 01.09.2024.

    Digitalizacija!!

  • Coconut16 01.09.2024.

    Stigli smo jutros oko 11:15 do otprilike 3 kilometra do ulaza u Zagreb iz smjera Split. Kolona se nije micala preko 90 minuta. Navodno im je pao sistem. Mi smo zakasnili na let što nikog nije briga.Tko radi na tim sistemima??? Meni se čini da ima puno nesposobnih od vrha do dna. Što nisu pustili ljude da prodju ako im sistemi rade??? Tko vodi ovu državu???  

Komentiraj...
Vidi sve komentare