To je to što me zanima!

VIDEO Vatrogasac u Karlovcu je bio kritično, u njemu našli više gelera? 'On je sad stabilno...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatrogasac, koji je u utorak stradao tijekom gašenja požaru u Karlovcu, je stabilno: 'U njegovom plućnom krilu je najvjerojatnije više metalnih stranih tijela'
Vidi originalni članak

Pri svijesti je, osjeća se dobro, kazao je zapovjednik JVP Karlovac Mislave Rade potvrdivši da je vatrogasac, koji je u utorak stradao tijekom gašenja požara na kući u Karlovcu, stabilno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vatrogasac teško ozlijeđen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Ne znamo jesu li geleri'

- Na promatranju je. Prema zadnjim informacijama, za sad neće biti operacije. U njegovom plućnom krilu je najvjerojatnije više metalnih stranih tijela. Nismo sigurni radi li se o geleru ili nekom građevinskom materijalu kuće koji se odvojio prilikom eksplozije - kazao je Rade. 

Prema informacijama liječnika iz KB Dubrava, jučer ozlijeđeni vatrogasac je i dalje stabilno.

- Diše dobro, dobrog je općeg stanja i  dobrog raspoloženja. Pratimo ga i dalje i napravit cemo sve što bude potrebno-  kaže voditeljica Odjela intenzivne medicine u KB Dubrava prim.dr.sc. Davorka Židak. Kako dodaje, za operacijom nije bilo potrebe. Pacijentu je postavljen dren u prsište, što je zasad dovoljno. Osjeća se dobro, uspio je već telefonski razgovarati sa suprugom.

Obavit će protueksplozijski pregled kuće

Iz policije su potvrdili da se dana u tijeku dana očekuje očevid nakon što se u kući obavi protueksplozijski pregled. 

- Uslijed udara groma u obiteljsku kuću 72-godišnjakinje, izbio je požar u potkrovlju kuće. Dok su požar gasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Karlovac, došlo je do eksplozije kojom prilikom je teško ozlijeđen 52-godišnji vatrogasac - navodi policija. 

U eksplozijama je oštećen krov susjedne obiteljske kuće i dva auta.

IZ MINUTE U MINUTU Vatrogasac teško ozlijeđen u eksploziji: 'Prvo je udario grom, pa se dimilo, crjepovi su letjeli!'

Podsjetimo, zbog udara groma u popodnevnim satima u Karlovcu zapalila se kuća. Dok su vatrogasci gasili požar, došlo je i do nekoliko eksplozije, slijedom kojih je jedan od vatrogasaca ozlijeđen. u kući u kojoj je izbio požar vatrogasci su pronašli karabin i metke, odnosno čahure i cijele metke. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dajac 29.05.2024.

    Hrvati kisele mine u kacama

  • zof 29.05.2024.

    Luđaci po kućama i stanovima drže gomilu oružja i streljiva. Za što ? Onda im u kući nastane požar. Onda dođu vatrogasci spašavati živote i imovinu. I onda netko od vatrogasaca pogine ili bude teško ozlijeđen od eksplozije streljiva. Kolika kazna treba biti za nekoga tko je ubio  ili teško vatrogasca  koji  došao spasiti njega i kuću ?

  • istinabolibitange 29.05.2024.

    Babu odmah u zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare