To je to što me zanima!

VIDEO 'Ovdje su zaštitara tukli, udario je glavom u rinzol i umro u bolnici. Sve je bilo puno krvi'

Kako je objavila policija, nepoznati napadači prvo su se posvađali sa zaštitarom u poslovnici igara na sreću u Lastovskoj ulici, a potom su se potukli s njim...
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelji pretukli su zaštitara u poslovnici igara na sreću na Trnju u subotu oko 5 sati, potvrdila je zagrebačka policija. Napadači su pobjegli, a zaštitar je umro u bolnici.

PREMINUO U BOLNICI Strava u Zagrebu: Zaštitar je umro nakon što su ga prebili

POGLEDAJTE VIDEO:

Reporteri 24sata nalaze se na lokaciji zločina:

- Bila su dvojica. Svađali su se i on je njih istukao i istjerao van. Kad se zaštitar okrenuo oni su nasrnuli na njega i udarali su ga. Pao je na pod, udario glavom u rinzol i umro na putu do bolnice - rekao nam je jedan od susjeda.

- Bilo je tu puno krvi. Strašno je izgledalo - rekli su iz susjedstva.

Kako je objavila policija, nepoznati napadači prvo su se posvađali sa zaštitarom u poslovnici igara na sreću u Lastovskoj ulici, a potom su se potukli s njim.

Zaštitara su prebacili u KBC Zagreb gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • Đigibaumen 04.03.2023.

    Ubojstvo iz nehaja minimalno 20 godina zatvora ,ako je sa predumišljajem 40 godina. Uzeti nečiji život zato jer radi svoj posao, ja bi im dao doživotnu obojici.

  • Marijan LJevar 08.09.2022.

    Pozivaju u miru,frende.... " 'Ko se mača laća...."

  • Rvat12 04.09.2022.

    U takvim situacijana zastitar zove policiju a ne pokazuje misice …ali to je posljedica Rvatske politike …sve nakaradno pa i to

Komentiraj...
Vidi sve komentare