To je to što me zanima!

VIDEO Užas na skijalištu u SAD-u, djevojka visila pa ispala iz žičare: 'Zaustave vučnicu!'

Djevojka nije pravilno sjedila na žičari te je počela kliziti sa stolice, ali je incident izazvao ljutnju među skijašima koji su operatere žičare optužili za nemaran, priopćilo je odmaralište Stamp Alley Express Resortu
Vidi originalni članak

Djevojka (16) pala je s više od 25 metara visine iz žičare skijalištu u Kaliforniji te teško stradala. Tijekom pada pala je na sigurnu mrežu. 

Na snimci se vidi kako djevojka prvo visi, a zatim pada u mrežu koju su razvukli zaštitara uz pomoć skijaša kako bi ublažili pad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Max (@lunar_rock_maxx)

Djevojka nije pravilno sjedila na žičari te je počela kliziti sa stolice, ali je incident izazvao ljutnju među skijašima koji su operatere žičare optužili za nemaran, priopćilo je odmaralište Stamp Alley Express Resortu na planini Mammoth.

PROPUŠTA OSTATAK SEZONE Uznemirujuće: Dečko Mikaele Shiffrin otkrio stravičan prizor noge koju je rasparala ograda

- Moj otac i prijatelj vidjeli su djevojku kako klizi i odmah su počeli vikati da se zaustavi žičara, no operateru je trebala gotovo minuta i tada je već bila u visini prosječne trokatnice. Operater je potpuno kriv - rekao je rođak dvojice muškaraca koji su bili na žičari.

Djevojka je prevezena u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU4.FUN

  • Demețra 01.02.2024.

    Kao prvo nije vučnica, nego sedečnica, kao drugo, tu nema nego 5-6 metara visine. I kako je operater kriv, da je sjela kako Bog zapovijeda, nema šanse da klizne van!

  • mihaela1000 01.02.2024.

    U takve improvizirane uskočnice se skače s maksimalno drugog kata,inače je rezultat ovakav 🤦🏻‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare