To je to što me zanima!

VIDEO Užas na Pagu: Stranci se popeli na opasnu stijenu. Jedan je poginuo, drugog su spasili

Na terenu je bio i helikopter HRZ-a s ekipom letača spašavatelja...
Vidi originalni članak

Prilikom penjanja na opasnu stijenu na plaži Beritnica na otoku Pagu preminuo je jedan čovjek, dok službe drugog spašavale, potvrdila nam je ličko-senjska policija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dojavu su zaprimili oko 13:30 sati. A kako nam kažu iz policije sve službe stigle odmah na terenu - HGSS, vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Obaviještena je bila i lučka kapetanija koja je čamcima prilazila stijeni. 

- Na terenu smo i radimo sve što možemo. Naš penjač se upravo približava unesrećenoj - kazali su nam prilikom spašavanja kratko iz HGSS stanice Gospić.

- Danas oko 14:30 sati, HGSS je zaprimio dojavu o teškoj nesreći na području Metajne, na otoku Pagu. Nažalost, jedna osoba je smrtno stradala uslijed pada sa stijene, dok je druga osoba spašena i nije ozlijeđena. Zemaljske ekipe HGSS-a iz Zadra i Gospića intervenirale su na terenu i uspješno izvukle unesrećenu osobu iz stijene. Na terenu je bio i helikopter HRZ-a s ekipom letača spašavatelja. Penjački par penjao se na stijenu Stogaj, gdje je došlo do nesreće. Radi se o stranim državljanima - napisali su iz HGSS-a.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dory Ri.. 20.09.2024.

    nekako me savrseno zaboli za takve budale a vas???

  • Dory Ri.. 20.09.2024.

    jako zanimljivo.. a ni rijeci o granicama i izbjeglicama po evropi.. kao to se nas ne tice...

  • 977 20.09.2024.

    Pag, otok slučaj.., na žalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare