To je to što me zanima!

VIDEO Užas kod Ivanić Grada: Prešao u suprotni smjer i udario u auto, muškarac (57) poginuo

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao 57-godišnji vozač te je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Vozač drugog auta s teškim ozljedama prebačen je u bolnicu
Vidi originalni članak

Muškarac (57) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo u srijedu popodne u Bešlincu kod Ivanić Grada, javlja zagrebačka policija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako su izvijestili, on se kretao Dugom ulicom u smjeru istka i u jednom trenutku prešao je na sjevernu kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. Tu je prednjim dijelom vozila naletio na prednji dio automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak.

Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao 57-godišnji vozač te je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Vozač (41) drugog automobila je teško ozlijeđen te su ga helikopterom prebacili u KB Dubrava.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • OBJEKTIVNIopettu 26.09.2024.

    Nije problem u vozilima nego u glavi. Da svi imamo nove bmw-e, statistika bi bila jos gora. Neumjerenost u picu, nestrpljenje i bahatost su u vecini slucajeva krivci za prometne nesrece.

  • __________ 26.09.2024.

    Jedno vozilo je staro 40 godina, a drugo nešto sitno preko 30. Ovo je dokaz u kakvom blagostanju živimo, ovo je realna slika socijalnog stanja ruralnog dijela Hrvatske. Molim veliki pljesak za sve vlade do sada. Povrh toga, vlada još diže poreze, trošarine, PPMV na CO2 i ostale namete na uvoz automobila, umjesto da ukinu te namete da si ljudi mogu priuštiti mlađa i sigurnija vozila od ovih, starih 30-40 godina.

  • Jebulja 26.09.2024.

    Jedinica i dvojka dva najbolja golfa ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare