To je to što me zanima!

VIDEO Ukrajina napala luku u Rusiji! Eksplozije u Novorosijsku

Novorosijsk je postao ključna luka ruske crnomorske flote nakon ukrajinskih napada na Krimu, prisilivši Moskvu da povuče većinu svojih pomorskih snaga
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Novorosijska, Andrej Kravčenko, objavio je da su grad napali pomorski dronovi. Lokalni stanovnici su na ruskim Telegram kanalima prijavili eksplozije oko tri ujutro.

Ukrajina nije službeno komentirala tvrdnje. Novorosijsk je postao ključna luka ruske crnomorske flote nakon ukrajinskih napada na Krimu, prisilivši Moskvu da povuče većinu svojih pomorskih snaga.

U 4:20 ujutro, Kravčenko je objavio završetak napada, bez informacija o šteti. Rusko ministarstvo obrane tvrdi da su uništili dva ukrajinska pomorska drona.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • The Clfut 03.07.2024.

    naprijed zelenski, nema milosti prem aokupatoru

  • Cucy Mann ᅟ 03.07.2024.

    rusiju se više ne pita, dobro će proći ako zadrže bar sibir

  • Cucy Mann 03.07.2024.

    Rusija nece vise pregovarati. Rusija ce jednostavno uzeti ono sto zeli i sto je u okvirima moguceg ratovanja. To znaci bez opce mobilizacije, ocuvanje unutarnje stabilnosti na politickom i ekonomskom nivou... Rusija je okrenula ledja Europi i potpuno se prilagodila azijskom trzistu.... BRICS je respektabilan politicki i ekonomski savez i iz tog razloga trgovina sa ostalim 150 zemalja svijeta,... koji Rusiji nisu uveli sankcije, ...funkcionira bez problema........ EU i USA i dan danas kupuju i placaju u miljardma dolara dijamante, Uran i Plutonijom jer te prirodne resurse nemaju u dovoljnim kolicinama............ mislim da Rusija nema vise interesa pregovarati jer ovj nemoralnoj i neetickoj zapadnoj oligarhiji nevjeruje niko vise........... Ta hostaplerska oligarhija zeli samo profit, moc i kontrolu nad svim sta im donosi lovu......... Rusika ili Kineska oligarhija nije luda njima prepustiti svoje vlastite resurse.......... Dok kauboji neshvate da je doslo do transformacije geoplitike na globalnom nivou bit ce tesko imati mir i slobodu............ Moraju se pomiriti sa podjelom pljena ali kako to ocekivati od jedne imperijalisticke sile koja je vodila stotine ratova i usmrtila miljone nevinih zaradi svojih politickih i ekonomskih ciljeva...........i opet gugi Hrvatska...znase...tko je izdajnik...!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare