To je to što me zanima!

VIDEO U Srbiji uhitili plaćenog ubojicu: On je 2021. maskiran u starca ubio sina bivšeg mafijaša

Europol je u priopćio kako su uhvatili opasnog plaćenog ubojicu kojeg je angažirao šef jednog mafijaškog klada da iz osvete likvidira Uskokovića mlađeg
Vidi originalni članak

Europol je na službenim stranicama objavio kako su u velikoj policijskoj akciji 15. listopada uhitili šefa jedne srpske kriminalne skupine.

Srpski mediji pišu kako je riječ o M.K. koji se sumnjiči da je u Beogradu 2021. ubio Zorana Uskokovića, mlađeg. Njegov otac, Zoran Uskoković ubijen je prije 20-ak godina nakon filmske potjere i skoro na istom mjestu. Tada se vjerovalo da je motiv za ubojstvo starijeg Uskokovića povezanost s likvidacijom Željka Ražnatovića Arkana 2000. godine u hotelu “Interkontinental”.

PRETRESLI DOMOVE Velika akcija crnogorske policije u Budvi: Uhitili su nekolicinu članova mafijaške organizacije

Europol je u priopćio kako su uhvatili opasnog plaćenog ubojicu kojeg je angažirao šef jednog mafijaškog klada da iz osvete likvidira Uskokovića mlađeg. 

Ubojstvo je bilo dobro organizirano jer je plaćenom ubojici bila osigurana logistika, ruta za bijeg, oružje iz kojeg je ubojstvo počinjeno i koje je samo zbog tog ubojstva doneseno u Srbiju.

Uskokovića su ubili 29. siječnja 2021. Ubojica je bio maskiran u starca, a čekao ga je sta vremena. Nosio je periku, bio obučen u crni kaput i hodao je uz pomoć štapa. Kad je Zoran parkirao Audi ispred trgovine i krenuo u ulicu u kojoj mu žive majka i očuh, muškarac je odbacio štap i pucao mu u glavu. Zoranovo tijelo pronašli su u ujutro radnici obližnje trgovine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • i kaj sad 16.10.2024.

    ubio sina mafijasa?!… hm koliko ih tamo ima (mafijasa)?????? svaki peti srbin je kao neki mafijas ili ga barem glumi!!!!!

  • bjezidokmozes.1 16.10.2024.

    Niste sposobni napisati bez gresaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare