To je to što me zanima!

VIDEO U navijačkim neredima u Njemačkoj sudjelovao i Vučićev sin?! Mrežama se širi snimka...

Širi se snimka na kojoj mladić, navodno Danilo Vučić, pokušava uletjeti u sukob, ali je okružen muškarcima koji mu ne dopuštaju. Navodno je riječ o pripadnicima Kobri, specijalcima koji su zaduženi za njegovu zaštitu
Vidi originalni članak

U Veltins Areni u Gelsenkirchenu u 21 sat počeo je nogometni dvoboj provg kola skupine C između Engleske i Srbije, a uoči utakmice svijet su obišle nemile scene. U popodnevnim satima došlo je do nasilnih okršaja između navijačkih skupina, a društvenim mrežama širi se video na kojem se navodno vidi kako je u sukobima sudjelovao i sin srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić.

VISOKE TENZIJE VIDEO Tučnjava između Engleza i Srba uoči važne utakmice! Letjele su stolice i staklene boce

Društvenim mrežama se širi snimka na kojoj mladić, navodno Danilo Vučić, pokušava uletjeti u sukob, ali je okružen muškarcima koji mu ne dopuštaju. Navodno je riječ o pripadnicima Kobri, specijalcima koji su zaduženi za njegovu zaštitu, ali ovi navodi zasad nisu još potvrđeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, par sati uoči utakmice, izbila je tuča navijača jedne i druge reprezentacije u Gelsenkirchenu. Letjele su stolovi i stolice, staklene boce i sve što se našlo na putu na ulicama njemačkog grada. 

Kako piše Kurir, albanski huligani također su napali Srbe na ulicama njemačkog grada.

INCIDENT UOČI UTAKMICE VIDEO Nakon Engleza i Albanci napali Srbe u Njemačkoj?! Dvojica su završila u bolnici...

Navodno je sve eskaliralo kada se jedan Albanac ušuljao među srpske navijače kako bi zakačio zastavu svoje domovine u pokušaju provokacije. Nakon toga je izbio sukob u kojem su letjele stolice i boce za stolova.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dobar loš zao No1 17.06.2024.

    Držte me..,sad ču da ih bijem..,ma kažem vam držte me..,slabo me držite.,

  • kumovi vt 17.06.2024.

    Tatica poslao min. 4 dadilje da mu čuvaju sina da ne upadne u nevolje. Zato je i hrabar i ulece u gužve jer zna da mu ovi čuvaju leđa. Tko zna koliko je još Delija angažirano da čuvaju to tele.

  • Mario 357 17.06.2024.

    Podržavam Vučica u ovome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare