To je to što me zanima!

VIDEO Tko je uhićeni muškarac na Rivi? Ranije su mu našli hrpu droge u stanu. Imao i strojnicu!

Djelatnici PUNSKOK-a su ga također 2018. godine uhitili s 826 grama kokaina, a tada je imao i strojnicu MGV, poznatiju kao “Gorenjka” te dva pištolja marke Beretta i nešto manje od 100 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Dva tipa su sjedila na piću i odjedanput je u kafić uletjelo 10-15 specijalaca. Krenuo je kaos, odmah su ih srušili na pod i uhitili, govori nam čitatelj koji je svjedočio akciji specijalne policije na splitskoj Rivi u četvrtak oko podneva.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNU SNIMKU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stari znanac policije

Policija je potvrdila kako je na terasi kafića u centru Splita uhićen 31-godišnji muškarac prilikom počinjenja kaznenog djela iznude.

- Odmah se skupilo milijun turista koji su sve snimali i gledali, Ne znam detalje - rekao nam je čitatelj. 

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje kako je uhićeni  Denis Beriša, višestruko osuđivani diler koji je prije nekoliko godina bio uhićen na predjelu Dračevac kada su mu u kuću upali inspektori Službe kriminaliteta droga PU SD i pronašli 24,6 kilograma marihuane uskladištene u bačvama, plastičnim kontejnerima i PVC vrećicama te tri digitalne vage, revolver marke Luger i 131 metak. Djelatnici PUNSKOK-a su ga također 2018. godine uhitili s 826 grama kokaina, a tada je imao i strojnicu MGV, poznatiju kao “Gorenjka” te dva pištolja marke Beretta i nešto manje od 100 tisuća kuna.

UPALI U TURISTIČKU PALAČU Specijalci uhitili muškarca u Splitu zbog iznude policajca

Osuđen je, osim za dilanje kokaina, i za dilanje marihuane. Dobio je godinu i deset mjeseci zatvora. Krajem 2020. godine je ranjen, kada mu je u obiteljsku kuću upao naoružani napadač i pucao na njega.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • lanai goga 23.08.2024.

    Da goli otok proradi za takve nebi bilo mjesta jer je rezervirano za vladajuce

  • LJIGAV, LJIGAVIJI, NAJLJIGAVIJI 23.08.2024.

    Ja sam najveći ljigavac, a pravosuđe mi je najkorumpiranije.....Tko misli da nije....?

  • LJIGAV, LJIGAVIJI, NAJLJIGAVIJI 23.08.2024.

    Ja sam najveći ljigavac, a pravosuđe mi je najkorumpiranije........

Komentiraj...
Vidi sve komentare