To je to što me zanima!

VIDEO Teška nesreća u Otočcu, petero je ozlijeđenih: Među prvima je u pomoć došla vojska

Ovo je još jedan dokaz kako su pripadnici Hrvatske vojske vrhunski profesionalci uvijek spremni pomoći, rekli su iz MORH-a
Vidi originalni članak

Pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga su danas 25. srpnja 2024. u kasnim poslijepodnevnim satima naišli na tešku prometnu nesreću na autocesti A1 neposredno prije čvora Otočac u smjeru Zagreba, objavilo je Ministarstvo obrane. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kažu kako je ozlijeđeno pet osoba, te kako je osmero pripadnika ZSS-a ozlijeđenima pružilo pomoć na licu mjesta. Istaknuli su i kako su ozlijeđeni nakon pružanja prve pomoći hitnom i helikopterskom službom prebačeni u bolnicu.

TEŠKA NESREĆA NA A1 VIDEO Sudar kod Otočca: Kolona duga 5 kilometara kod tunela, helikopter odvezao ozlijeđene

- Pripadnici ZSS-a, školovani su i certificirani i za pružanje prve pomoći, a ovo je još jedan dokaz kako su pripadnici Hrvatske vojske vrhunski profesionalci uvijek spremni pomoći - zaključili su iz MORH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • livija i ja 26.07.2024.

    Sve obavezuje zakon da ako naiđu na nesreću moraju pomoći .MORH je samo poštivao zakon nema potrebe posebno ih naglašavati.

  • Tona Kolar 26.07.2024.

    Fali nekih podataka o unesrećenima, jesu li stranci ili domaći, koji je bio uzrok nesreće (brzina, ne poštivanje razmaka, mokar kolnik, gledanje po mobitelu ....).

  • lanai goga 26.07.2024.

    Sada kad sjednes u auto i kad se vratis doma ok kao da si dobio na tomboli doslo vrijeme da moras pazit i kako drugi voze sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare