To je to što me zanima!

VIDEO Sve stalo na Držićevoj, novi kolaps usred Zagreba: 'Semafori su prestali raditi...'

Prometni kaos stvorio se na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu, Avenije Marina Držića i Ulice Grada Vukovara. Tehničari pokušavaju riješiti problem, a sličan kvar bio je i prije dva tjedna
Vidi originalni članak

Semafori su se samo ugasili. Kako nije bilo policije, gotovo odmah je nastao kaos u prometu, dojavio nam je u srijedu oko 13 sati čitatelj 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prometni kaos stvorio se na jednom od najprometnijih raskrižja u Gradu Zagrebu, Avenije Marina Držića i Ulice Grada Vukovara. Tehničari pokušavaju riješiti problem, a iz ZET-a su nam potvrdili kako zbog problema na raskrižju njihove linije prometuju poprilično otežano.

Sličan kvar na istom raskrižju bio je i samo prije dva tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • daniv 17.07.2024.

    Zagreb je trenutno najzaostalij glavni grad u regiji,Ljubljana, Sarajevo, Beograd, Tirana. Pristina, su nas presisali u svim segmentima,,, a Budimpesta, Bec, i ostali su nazalost druga dimenzija,,, za razliku prije par god kad se Zagreb ipak uspoređivo sa Becom i Budimpestom.. Ali mozemo ZAGREB JE NAS.... sramota od vlasti.... Ali njima bu opet Bandic kriv..

  • Linz 17.07.2024.

    Ustani Miki da vidiš šta ti Senf radi od Zagreba ................ ustani legendo !!!

  • More nije voda 88 17.07.2024.

    grad slucaj najzaostiji glavni grad na svitu pa jel radite vi ista u tom gradu a proglasavaju se nekim velikim radnicima i da zato ne stignu na ruglo ici na dynama a grad se raspada

Komentiraj...
Vidi sve komentare