To je to što me zanima!

VIDEO Strašna oluja na istoku Hrvatske: Tuča kod Županje, na A3 stajali ispod nadvožnjaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jaka tuča, veličine lješnjaka, pogodila je područje Županje: 'Sve je trajalo pet minuta, udarala je jako u prozore i krov kuće'
Vidi originalni članak

Pada jaka tuča. Komadi su veliki kao lješnjak. Jako lupa u krov i prozore kuće, a već vidim i da mi je oštetila auto. Nebo se zacrnilo u nekoliko minuta, kazao je čitatelj u ponedjeljak popodne.

POGLEDAJTE SNIMKU: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snažno nevrijeme praćeno jakim pljuskom i tučom pogodilo je područje Županje oko 16 sati.

Iz DHMZ-a su najavili da su tijekom dana mogući mjestimični pljuskovi, a lokalno jače izraženi i obilni, posebice na istoku Hrvatske. 

Ispod nadvožnjaka na A3 vozači su zaustavljali aute kako bi ih zaštiti od tuče. 

Zaustavljanje nasred autoceste da bi zaštitili automobil od tuče opasna je praksa koja pokazuje koliko su neki vozači u želji da zaštite automobile nepromišljeni.

Zatvorili cestu kod Grubišnog Polja

Od 16 sati zatvorena je županijska cesta br. 3094 (Grubišno Polje- Daruvar- Đulovac) na dijelu izmedu mjesta Donja Rašenica i Gonja Rašenica , te na ulazu u mjesto Ivanovo selo gdje je došlo do izlijevanja oborinskih voda iz odvodnih kanala. Promet se odvija obilazno preko Končanice za Daruvar, a što je regulirano prometnom signalizacijom.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Ikan 04.06.2024.

    Da, osigurnja dobro zarade na preventivi ovakvih slučajeva najgore prođu oni koji ih uplaćuju. Dokazano više puta iz bogatog iskustva dugogodišnjeg vozača. Uplatio osiguranje u slučaju smrti ili od štete uvjek ćeš izvući deblji kraj😀

  • Ikan 04.06.2024.

    Pa za vrijeme tuče ne vjerujem da će neka bud***tine voziti 130, zapravo su ti za oderat kožu jer nisu prilagodili brzinu uvjetma na cesti. A ovi su ispod nepromišljeni ali ih razumjem. Treba donijeti zakon o max brzini za vrijeme tuče i kontrolirati provođenje istih.

  • fabercastell 04.06.2024.

    Ove krkane pod nadvoznjakom kazniti ali maksimalno zapravo ovo je kazneno djelo Dovodjenje u opasnost opce opasnom radnjom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare