To je to što me zanima!

VIDEO Strašna buktinja usred noći 'progutala' stan u Osijeku: Požar izazvao opušak cigarete

U samom stanu u kojem je planula vatra pronašli su muškarca (71) kojeg su odveli na sigurno. Nagutao se dima te ga je preuzela Hitna pomoć
Vidi originalni članak

 Strašna buktinja 'progutala' je stan u osječkoj Opatijskoj ulici. Prvu smo dojavu dobili u 3.21 sati. Odmah smo izašli s četiri vozila, a kad smo stigli plamen je već sukljao kroz prozore, ispričao nam je Goran Ivković, zapovjednik JPVP Osijek. U pomoć su im stigli i vatrogasci DVD-a Donji Grad, jer situacija nije bila nimalo bezazlena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon očevida kojeg su proveli službenici PU osječko-baranjske, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, isključili su tehnički uzrok izbijanja požara. Do požara je došlo odbacivanjem opuška cigarete na gorive materijale u stanu.

NOĆNA INTERVENCIJA VIDEO Usred noći planuo stan u Osijeku, prijetila i eksplozija plina, evakuirali su stanare

Kako doznajemo, požar je oštetio plinsku instalaciju jednosobnog stana. Prijetila je veća katastrofa te su evakuirali više od 20 ljudi prije nego su sve stavili pod kontrolu i smanjili opasnost na minimum. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

U samom stanu u kojem je planula vatra pronašli su jednog muškarca (71) kojeg su odveli na sigurno. Nagutao se dima te ga je preuzela Hitna pomoć. Iz policije su naknadno javili kako nasreću nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare