To je to što me zanima!

VIDEO Strašan ruski raketni napad na Dnjipro! Rusi gađali škole i vrtiće, puno ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jutro nije bilo dobro za nas. Neprijatelj je izveo kombinirani napad na naš grad, rekao je Serhij Lisak, guverner okolne regije Dnipropetrovski
Vidi originalni članak

U ruskom napadu dronovima i raketama na Dnipro u srijedu ubijeno je četvero civila, a 27 je ranjeno. Oštećeni su vrtići, škole i bolnice, te su izbili požari širom grada, izvijestili su regionalni dužnosnici. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski podijelio je dramatičnu snimku napada.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jutro nije bilo dobro za nas. Neprijatelj je izveo kombinirani napad na naš grad - rekao je Serhij Lisak, guverner okolne regije Dnipropetrovski.

Gradonačelnik Dnipra, Boris Filatov, proglasio je dan žalosti za četvrtak. Rekao je da su oštećene dvije škole, tri vrtića, dječja bolnica i dvije bolničke zgrade, kao i poslovne zgrade.

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO Ruski bombarderi stoje izloženi na vojnoj pisti, a Ukrajinci ih ne smiju ni taknuti. Ovo je razlog

 Moskva opet negira ciljanje civila, premda su tisuće ubijene od početka invazije u veljači 2022.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • vilim1234 04.07.2024.

    Trebali su reci da vise ne postoji skola ,bolnica,vrtic ,starački dom koji Rusi nisu unistili,

  • fantom 48 03.07.2024.

    Oni glume nekakav međunarodni faktor, postavljaju uvjete, ucjenjuju. Zločine kakve rade po Ukrajini svijet nije vidio(ponekad mi se čini da niti sada ne vidi). To nije rat to je spaljena zemlja i istrebljenje naroda. Ruska vlast je banda zločinaca.

  • Antifašistaaa 03.07.2024.

    Ogromne eksplozije NATO naoružanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare