To je to što me zanima!

VIDEO Stranac u taksiju prošao kroz crveno u Zagrebu! Mlada Slavonka teško je ozlijeđena

Policija je objavila kako je djevojci liječnička pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice
Vidi originalni članak

Bilo je grozno, vidio sam nepoznatu osobu okrenutu na bok koja je bila sva krvava, strašno, tako je čitatelj 24sata komentirao nedjelju prometnu nesreću na Trnju. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je policija objavila strani državljanin (31) upravljao je taxi vozilom slavonskobrodskih registracija te je dolaskom do raskrižja sa Slavonskom avenijom i Ulicom hrvatske bratske zajednice, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno na znak crvenog svijetla na semaforu za njegov smjer kretanja.

- Tom prilikom je u raskrižju, na njegovo vozilo naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a koji se kretao Slavonskom avenijom, a u raskrižje je ušao zadržavajući smjer kretanja ravno na znak zelenog svijetla na semaforu - objavili su iz policije. 

ZAUSTAVILE GA KOLEGE Pijani policajac vozio Zagrebom s 2,21 promila! 'Novčano je kažnjen, bio je van službe...'

Dodaju kako je u prometnoj nesreći 19-godišnja  putnica iz osobnog automobila slavonsko-brodskih registarskih oznaka je teško ozlijeđena.

- Zbog izazivanja prometne nesreće i sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 227. st. 1. i 2. Kaznenog zakona 31-godišnji strani državljanin je uhićen te će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku - zaključili su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • beli1977 26.08.2024.

    Jel priveden ili?

  • daniv 26.08.2024.

    Eto vam vasa kvalitetna radna snaga,,,,ljudi odbite taxi koji voze takvi,,, svaki dan ih gledam po gradu sta izvode u prometu,,,, i nikom nista,,,

  • Povišica od dve iljade 26.08.2024.

    Nisu to stranci. To su naši Nepalci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare