To je to što me zanima!

VIDEO Šef Hezbollaha: 'Izrael je prešao sve crvene linije. Ovo bi se moglo nazvati objavom rata'

Šef Hezbolaha u svom obraćanju sugerira da je broj poginulih i ozlijeđenih mogao biti veći jer neki pageri nisu bili podijeljeni, a drugi nisu bili u blizini članova Hezbolaha kad su eksplodirali
Vidi originalni članak

Šef Hezbolaha Hasan Nasralah imao je svoje prvo javno obraćanje otkako je u eksplozijama pagera i voki-tokija diljem Libanona. Kazao je da je u napadu "izraelski neprijatelj ciljao mnoge dojavljivače" i tako "zapravo prešao sve crvene linije", piše SkyNews.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Eksplozije su se dogodile u bolnicama i ljekarnama, na tržnicama, u trgovinama, u kućama, u automobilima te u ulicama gdje su bili brojni civili, žene i djeca - kazao je.

Podijelio je podatak kako je na meti bilo oko 4000 pagera te da su Izraelci namjeravali "ubiti 4000 ljudi u trenutku".

- Kako možemo nazvati ovu vrstu zločinačke akcije? Je li to velika operacija? Je li to genocid? Je li to masakr? - zapitao se. 

PREKO 3000 ŽRTAVA Stravične eksplozije u Libanonu: Što se dosada zna o napadima?

Dok je šef Hezbolaha držao svoj govor, čuli su se avioni kako lete na niskim visinama iznad Bejruta, izazivajući ogromnu buku. 

Šef Hezbolaha u svom obraćanju sugerira da je broj poginulih i ozlijeđenih mogao biti veći jer neki pageri nisu bili podijeljeni, a drugi nisu bili u blizini članova Hezbolaha kad su eksplodirali.

UZNEMIRUJUĆE Dramatični video: Ovo je Beirut, točno u 15.30 sati eksplodirali su pejdžeri. Pogledajte snimku

- Bog je milostiv i spriječio je više mrtvih i ozlijeđenih - rekao je. 

Najavio je kako će Hezbolah istražiti tvrtke uključene u proizvodnju i prodaju pagera, kao i način na koji su pageri distribuirani.

- Ovo bi se moglo nazvati objavom rata. Primili smo jako težak udarac, ali u ratnom smo stanju. Kroz ovo iskustvo i njegove lekcije bit ćemo jači i moćniji - naglasio je. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Hrvatska na strani pravde 19.09.2024.

    Cionistički režim se služi svakakvim podvalama u zločinu, Iran je vjerojatno već u procesu vojno nuklearne proizvodnje, i kad krene u obećani napad, neće stati.

  • nenno77 19.09.2024.

    pa sami ste si krivi,napali ste tisuće mladih na partiju i poubijali ih,sad se bunite,a šta treba izrael,biti miran.

  • Sileencer 19.09.2024.

    Podrška Izraelu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare