To je to što me zanima!

VIDEO Scene užasa! Raste broj mrtvih u Kijevu i Lavovu: 'Rusi su u napadu ubili i troje djece'

Rusija je posljednjih desetak dana napadala Ukrajinu sa stotinama projektila i bespilotnih letjelica, a neki ruski vojni blogeri smatraju da je to odgovor Moskve na nedavni upad Kijeva na ruski teritorij
Vidi originalni članak

Poznati su i detalji, ali i posljedice bombardiranja Lavova. Gradonačelnik Lavova izvijestio je kako je u napadu poginulo sedam ljudi, među kojima je i troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Više od 30 ljudi je ozlijeđeno, a uništene su neke od važnih povijesnih zgrada u samom središtu grada, nedaleko granice s Poljskom.

Ovaj napad je došao samo jedan dan nakon što su Rusi pogodili Poltavu s dvije balističke rakete i ubili najmanje 50 ljudi.

U tom je napadu poginula 14-godišnja djevojčica, a još petero djece je ranjeno. 

Rusija se još nije oglasila o napadu na Poltavu. Moskva je više puta poručila da cilja ukrajinsku vojnu, energetsku i prometnu infrastrukturu, a ne civile.

Rusija je posljednjih desetak dana napadala Ukrajinu sa stotinama projektila i bespilotnih letjelica, a neki ruski vojni blogeri smatraju da je to odgovor Moskve na nedavni upad Kijeva na ruski teritorij.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • lanai goga 04.09.2024.

    Treba pmoci ukrajini da to zlo iz rusije pokore neka gadaju moskvu cjeli dan neka vide kako je to svi trebaju pomoci ukrajini da tog diktatora slome

  • fantom 48 04.09.2024.

    Napasti milijunski grad je ratni zločin bez zadrške. Rusiju i sve njene satelite javno osuditi i pribiti na stup srama.

  • mark9_1 04.09.2024.

    Zahvalil im se Putin jer su gađali Moskvu. Kaj ste očekivali da vam nebu vratil x 10. I kaj sad ajmo oplakivati Ukrajince jer ih već 2 i pol godine maltretira Putin. Razlog ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare