To je to što me zanima!

VIDEO Rusi dronovima gađali Kijev, pogodili su neboder

Fotografija objavljena na društvenim mrežama prikazuje visoku zgradu obavijenu dimom i vatru koja gori na jednom od najviših katova
Vidi originalni članak

Ruski dron pogodio je u petak navečer neboder u glavnom gradu Ukrajine Kijevu, ubivši jednu osobu i ranivši četiri, rekao je gradonačelnik Vitalij Kličko na Telegramu.

Dron je izazvao požar na najvišim katovima stambene zgrade, rekli su dužnosnici.

"Gori u zgradi u okrugu Solomjanski koju je pogodio neprijateljski dron", rekao je Kličko "17., 18. i 19. kat su oštećeni. Ekipe hitne pomoći su na mjestu događaja."

Serhij Popko, šef vojne uprave glavnog grada, rekao je da se stanovnici evakuiraju iz zgrade u četvrti zapadno od središta grada. 

Fotografija objavljena na društvenim mrežama prikazuje visoku zgradu obavijenu dimom i vatru koja gori na jednom od najviših katova.

Popko je također rekao da su dijelovi drona pali na otvoreni prostor u središnjem okrugu Ševčenkivski.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dorat 26.10.2024.

    Oteto prokleto , proce ko braća im srbi

  • Emilio.Kokić 26.10.2024.

    To su se sjevernokorejci uhvatili votke pa prebrikali

  • Logčno 26.10.2024.

    U tom neboderu se kriju Ukrajinske jedinice i koriste civile kao 'štit' a u podrumu zgrade je veliko skladište oružja. Potvrdili su to Izraelci koji sa sigurnošću to znaju iz iskustva u Gazi i Libanonu. Kopirali Ukrajinci Palestinsku strategiju a Rusi od Iraela vidili kako treba protiv takve taktike .......................

Komentiraj...
Vidi sve komentare