To je to što me zanima!

VIDEO Ronioci će pokušati ući u potonulu jahtu na Siciliji kako bi otkrili je li netko uopće preživio

Jahta se nalazi na 50 metara dubine i na boku, no ronioci i spasilački timovi nadaju se da je netko možda preživio u zračnim džepovima, no misija koja ih čeka iznimno je izazovna, a vremena je sve manje
Vidi originalni članak

U potragu kod Porticella stigli su jutros i novi brodovi, a pred spasiačkim timovima i posebno obučenim roiocima danas je iznimno izazovna misija. Oni će pokušati ući u potonulu jahtu kod obale Sicilije i pronaći eventualno preživjele ljude.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

JEDRILICA NESTALA U OLUJI VIDEO Nestali u 60 sekundi: Nadzorna kamera snimila trenutak brodoloma kod Sicilije

U jahtu će ući ronioci obučeni za rad u uskim prostorima, no potragu otežava činjenica da je brod na boku te da je pristup otežan gomilom razbacanih stvari. No, plan je da danas pokušaju ući u jednu od kabina gdje se vjeruje da su spavali putnici za kojima se traga. 

Brod se inače nalazi na 50 metara ispod površine, a ronioci koji će ići do jahte Bayesian imaju samo osam do 10 minuta za potragu kroz potonuli brod.

POTONUO JERDRENAJK KOD SICILIJE Zadnja fotografija prije nesreće: Tajkunova zabava pretvorila se u katastrofu, traže šest ljudi...

'Čudom smo preživjeli'

Katja Chicken (22) i Leah Randall (20) koje su preživjele havariju rekle su kako je čudo da su žive, piše ANSA navodeći da su članice posade rekle i kako je cijela havarija bila grozna.

Istražitelj za pomorske nesreće James Wilkes za Sky je rekao kako je šokantno kako je jahta brzo potonula u snažnoj oluji, odnosno pijavici koja je zahvatila brod. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kurta Kinte 21.08.2024.

    Kako cudno da je njegov prijatelj i suvlasnik firme od 8 miliardi poginuo prije 2 tjedna na cudan nacin

Komentiraj...
Vidi sve komentare