To je to što me zanima!

VIDEO Rampa trajekta pala u more, putnici u šoku: 'Čekali smo u autima i samo je pala!'

Nakon što se rampa srušila, more je ulazilo u garažu, a putnici su čekali da se brod okrene na rikverc. Trajekt je uspio pristati na Brač
Vidi originalni članak

Strah nas je. Pala je rampa od trajekta Mljet pred Supetrom, voda je čak ušla u garažu, a mi plutamo i čekamo, kazao nam je prestrašeni čitatelj koji se u subotu oko 22 sata našao na Jadrolinijinom trajektu Mljet. Rampa je odjednom pala dok su išli prema pristaništu, a garaža se počela puniti morem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istaknuo je kako je trajekt krcat, svi su izašli vani. Brod je na kraju uspio pristati na Brač. Trajekt se okrenuo i automobili su izašli ma drugu stranu na rikverc. Ovaj trajekt neće ploviti nazad za Split, ostat će na Braču. Čeka se novi koji će doći po putnike s Brača. 

Kontaktirali smo splitsku policiju i Jadroliniju u vezi ovog slučaja, a odgovor ćemo objaviti čim dobijemo.

Trajekt Mljet izgrađen je 2014. godine u Uljaniku u Puli. Jedan je od četiri istovjetna broda građena za Jadroliniju uz trajekte Kornati, Brač i Krk.

Brod je dugačak gotovo 100 metara, a ima kapacitet za 616 putnika te 145 osobnih automobila.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • sutra_malo_bolje 04.09.2024.

    Pocela je odmazda rampi na Hrv.

  • lanai goga 02.09.2024.

    Rjesenje je da maknemo tu nesposobnu lopovsku vladu i da vrate sto su pokrali ovih 30 g pa dali na ime rodbine kumova prijatelja itd i da im se uzme sva imovina koja nije u skladu s primanjima lova u proracun i krpat brodove i drugo sto treba

  • w 124 01.09.2024.

    Kako direktor kaze da voda nije ulazila koda je on tamo bio. Ostavku neka da i po nasemu sistemu neka godinu dana prima punu placu i dobije onda otpremninu kada bude prelazio na bolje radno mjesto. Gamad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare