To je to što me zanima!

VIDEO Poznato čiji je nanduu koji je lutao po Zagrebu. Vlasnik ga uhvatio i vratio u dvorište

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u suradnji sa Zoološkim vrtom Grada Zagreba uspjelo je utvrditi čija je velika ptica koju su građani protekla tri dana viđali u ulici Jazbina i oko nje
Vidi originalni članak

Nakon što pticu nisu pronašli na zadnjoj lokaciji koju su dojavili građani, uputili su se do njezina vlasnika. Čovjek je kazao da ju je sam ulovio i vratio u dvorište. Zapisnik o slučaju došla je napraviti i policija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvu dojavu da je ptica nalik emuu i noju opažena u blizini ulice Jazbina, Zoološki je vrt Grada Zagreba primio u utorak. Najvjerojatnije je riječ o mladom noju, no ako je ptica manja, može biti i nandu. Iz priloženih fotografija sa sigurnošću ne možemo utvrditi veličinu ptice, pa zbog toga postoji dvojba oko vrste kojoj pripada - rekla je ranije za 24sata Tatjana Zajec, voditeljica Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu.

PAZI, IDE PTICA TRKAČICA VIDEO Sve više dojava o noju u Zagrebu: 'To je plaha, ali brza ptica i bit će izazov uhvatiti je'

U susretu sa životinjom izbliza, djelatnici Skloništa utvrdili su da je riječ o nanduu, ptici sitnijoj od noja. Naime, dok se nije znala veličina ptice, postojala je dvojba je li u pitanju nandu ili mladi noj.

Smije li taj Zagrepčanin držati nandua, utvrdit će veterinarska inspekcija.

Podsjetimo, pticu su u četvrtak snimili i čitatelji 24sata i to kako hoda cestom blizu automobila. Dok su je jedni zazivali bila je plašljiva, a potom se ponovno vratila na cestu i ugrozila promet.

SNIMKA IZ JAZBINE VIDEO Velika ptica bježi ulicama Zagreba: 'Lovimo noja već tri dana, jako ga je teško uhvatiti!'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lucky edy 06.06.2024.

    Lessi se vraća kući.

  • zapopizdit 06.06.2024.

    Pljuc...bila policija kod vlasnika, a u članku ništa o tome, ni čija, ni gdje ni zašto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare