To je to što me zanima!

VIDEO Drama kod Omiša: Auto udario u benzinsku, zapalila se

Prema prvim informacijama do požara je došlo nakon što je vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva, također prema prvim informacijama  ima ozlijeđenih osoba
Vidi originalni članak

Policija je u utorak izvijestila kako je oko 17.45 sati zaprimljena dojava da je došlo do požara na benzinskoj pumpi na autocesti A1 odmoriše Mosor Jug.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema prvim informacijama do požara je došlo nakon što je vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva, također prema prvim informacijama ima ozlijeđenih osoba,  na mjesto događaja su izašle žurne službe.

- Prošli smo nedugo nakon što se dogodilo, ni vatrogasci još nisu došli. Prvo se vidio ogroman dim, a tek onda plamen. Kad smo došli bliže vidjelo se kako auto gori i ljudi su bježali. Mi smo uspjeli proći, ne znam je li kasnije zatvoreno - rekla nam je čitateljica.

Naknadno su izvijestili kako je vatra ugašena.

Kako neslužbeno doznajemo tri vozila su potpuno izgorjela, dva nagorjela, a spriječeno je širenje na benzinsku. Policija je izvijestila kako je jedna osoba poginula.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Trag u beskraju 03.09.2024.

    Velika tragedija! Vozač koji je prouzročio nesreću je poginuo. Trag kočenja je oko 10m. Kasno je shvatio da je velika brzina? Ozljeđenima brz oporavak.

  • UVIJEK KONTRA RIJEKA PRAVDE I NJIHOVIH GOVANA 03.09.2024.

    Goran Bregovic,Ivosevic,Puljak Islam-ovic,Vojčič Mladen Tifa.🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

  • knjiga_otkrivenja 03.09.2024.

    Čovjeku uzet dozvolu i poslat ga par godina u zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare