To je to što me zanima!

VIDEO Fulir u vožnji: Pogledajte ZET-ov autić koji besplatno vozi

Mali električni automobili kapaciteta pet putnika i vozač, dostupan je od 08:00 do 20:00 sati, vikendom i praznicima sve do kraja listopada...
Vidi originalni članak

Početkom lipnja Grad Zagreb najavio je da se pokreće pilot usluga besplatnog javnog prijevoza u pješačkoj zoni središta grada. Prijevoz malim električnim vozilima 'Fulir' dostupna je od 15. lipnja, a omogućuje građanima i turistima ekološki prihvatljiv način kretanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Fulir je više od usluge prijevoza. To je korak prema održivijem, pristupačnijem i srdačnijem Zagrebu koji će mnogima olakšati svakodnevicu i poboljšati kvalitetu života u centru - rekao je ranije gradonačelnik Tomislav Tomašević objasnivši da je usluga prvenstveno namijenjena starijim ljudima, teže pokretnima i ljudima s invaliditetom, ali će biti dostupna i ostalim građanima i turistima.

Naziv 'Fulir' izabran je u čast nezaboravnog lika iz najzagrebačkijeg filma 'Tko pjeva zlo ne misli'. Uslugu prijevoza pruža Zagrebački električni tramvaj d.o.o.

Kako navode, mali električni automobili kapaciteta pet putnika i vozač, dostupan je od 08:00 do 20:00 sati, vikendom i praznicima sve do kraja listopada. Usluga je besplatna i može se naručiti putem telefona na brojeve 091/1111-425 i 091/1111-426. Vozači će sami odgovarati na pozive i dogovarati lokacije i rute.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SAKI_ZGD 29.06.2024.

    Malo da se vidi ljepote zagreba

  • TVP 29.06.2024.

    Bravo za civiliziranu i korisnu odluku.

  • Liz Mlga 29.06.2024.

    Bravo gospodin Rimac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare