To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Ana Brnabić glisirala kod otoka Krka

Predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić uhvaćena je 2020. godine u nedozvoljenom glisiranju kod otoka Krka
Vidi originalni članak

Ono kad stalno moraš dokazivati da si ono što nisi, a u sebi žudiš da se provozaš gliserom oko Krka, napisao je u ponedjeljak ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković koji je reagirao na njezine komentare i kritike Hrvatske zbog reakcije na crnogorsku rezoluciju o Jasenovcu. Predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić uhvaćena je 2020. godine u nedozvoljenom glisiranju kod otoka Krka. U to vrijeme je bila ministrica.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Krenuli smo, uobičajena ova plaža, tu nema puno kupača, samo je za čamce... I onda kada smo krenuli prema mulu sam malo brže krenula - rekla je tada za Novu TV koja je pratila akciju policije protiv glisiranja preblizu obale i sve snimala.

- Meni je beskrajno tužna, ali i zanimljiva reakcija dužnosnika iz Hrvatske. Odjednom je to neprijateljski akt prema Hrvatskoj, a nisu tako mislili kada su bili sponzori srebreničke rezolucije - rekla je Brnabić oko rezolucije. 

Nevjerojatno joj je, kaže, da Hrvatska prijeti Crnoj Gori na njihovom europskom putu.

CROGATE Srpski mediji luduju: 'Skandal! Vučića su uveli u hrvatski avion' Vlast je sve pokušala zataškati

- Bit će zanimljivo vidjeti te europske vrijednosti na koje se pozivaju - istaknula je Brnabić i dodala da "činjenica da u blizini Jasenovca postoji tabla na kojoj piše 'Za dom spremni' govori više od svega".

Bivša srbijanska premijerka ima hrvatske korijene, a kako je otkrila u jednoj izjavi, djed joj je s Krka, gdje ima i kuću. Nova kuća, koja je sagrađena 1980. godine, u njezinom je vlasništvu, a koriste je i drugi članovi njezine obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • flajpan.M 01.07.2024.

    Butko samo udaraj!!!Ovo nije zasluzilo Jadranskog nam mora.

  • problematik 01.07.2024.

    Imate li koju svježu vijest da objavite što je bilo za vrijeme rezolucije Informbiroa 

  • lanai goga 01.07.2024.

    Toj spodobi treba zabraniti ulazak u nasu drzavu i sve sto ovdje ima konfinscirat prodat a novac uplatiti za zrtve srebrenice

Komentiraj...
Vidi sve komentare