To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako izgleda lansiranje letjelice Tu-141 koja je navodno jučer pala na Zagreb

Pojavile su se teorije kako je moguće da je u Zagrebu jučer pao ukrajinski dron Tu-141. Taj dron se lansira iz prikolice, a slijeće pomoću padobrana. Policija je potvrdila kako su na Jarunu pronašli dva padobrana
Vidi originalni članak

Još uvijek nije potvrđeno što je točno jučer palo u Zagrebu na Jarunu nešto iza 23 sata, pojavili su se navodi kako je moguće da je riječ o izviđačkom dronu Tu-141 Strizh. 

Stručnjak za vojnu avijaciju i urednik portala War Zone Tyler Rogoway proučio je fotografije ostataka letjelica nakon pada i uvjeren je kako se radi o dronu i kako je moguće da je stigao iz Ukrajine jer su oni nedavno u pogon stavili dronove još iz sovjetske ere.

POGLEDAJTE VIDEO: Lansiranje Tu-141

Dron se lansira iz prikolice, a slijeće pomoću padobrana. Zagrebačka policija potvrdila je kako je na mjestu pada pronašla dva padobrana.

Neslužbeno smo doznali da je na ostacima letjelice pronađena crvena petokraka i dio natpisa na ćirilici, što ideu u prilog teoriji da je riječ upravo o Tu-141.

Prostor oko mjesta pada još uvijek je ograđen policijskom trakom, a policija na terenu i dalje provodi istragu.

>>

POGLEDAJTE EMISIJU O RATU: ŠTO JE TO PALO U ČETVRTAK NA JARUN?

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Vojnik_79 11.03.2022.

    Ha, ha, ha........ obicna automatska letjelica preletjela vise evropskih drzava, vjerovatno zbog kvara i pala u Hrvatskoj zbog nedostatka goriva, a ni jedna zemlja ju nije detektirala. To samo govori o efikasnosti detekcije i protuzracne obrane u Evropskim zemljama.

  • boki1961zg 11.03.2022.

    Dron je srušila PZO HV sa dva "stingera", a on je bio na putu za Paris na samit čelnika viječa EU. Mi smo spasili Europu od rusa jer da su poginuli čelnici EU bi ostala obezglavljena. Detaljan izvještaj će dati Plen-ki-mun kad se vrati u Zagreb

  • advantage1 11.03.2022.

    Provokacija kod nas da pocne rat 

Komentiraj...
Vidi sve komentare