To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte buktinju koja je 'progutala' pogon Eko-flora: Požar gasi oko 150 vatrogasaca

Kako doznajemo od zamjenika gradonačelnika s velikom buktinjom se sada bori oko 150 vatrogasaca, a iz JVP Grada Zagreba rekli su nam kako su i oni na teren poslali 10 vozila
Vidi originalni članak

S velikom buktinjom koja je u srijedu u poslijepodnevnim satima izbila u Zaprešiću gasi oko 150 vatrogasaca, a pomoć im je stigla i iz Zagreba. Na terenu su sve lokalne vatrogasne postrojbe. JVP poslao je deset vozila na intervenciju. Nad gradom se nadvio gusti dim, a golemi stup crnog dima ide prema sjeveru, u smjeru Zaboka i Zagorja. Gori pogon Eko-flora u kojem su goleme količine plastičnog otpada. Kako je potvrdio za 24sata zamjenik gradonačelnika Zaprešića Alan Labus, nema ozlijeđenih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naš reporter snimio je strašne scene buktinje u pogonu Eko-flora. S obzirom na golemu količinu toksičnih čestica, upozoravaju se svi građani iz tog dijela grada da ne izlaze bez potrebe i zatvore prozore. Općina Bistra pozvala je sve mještane da zatvore prozore i budu u kućama, kako bi izbjegli udisanje dima. 

Stigao je i ministar Davor Božinonvić, koji se nešto nakon 19 sati uputio prema Zaprešiću pod pratnjom Zagrebačkom obilaznicom. Božinović koji i stanuje u Zaprešiću, a sam požar je od njegova doma udaljen manje od kilometra.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • NenadZG 20.06.2024.

    Kak se točno zove tvrtka? Postoji EKO-FLOR PLUS d.o.o. najveća je privatna tvrtka u Republici Hrvatskoj koja se bavi skupljanjem komunalnog i neopasnog otpada. ---- Vlasnik: C.I.O.S. GRUPA društvo s ograničenom odgovornošću za sakupljanje i primarnu preradu industrijskih otpadaka te unutarnju i vanjsku trgovinu, pod MBS: 080141680, upisan kod: Trgovački sud u Zagrebu (NP), član društva. ---- Nadzornik: IVAN PRIPUZ, predsjednik nadzornog odbora

  • liliZG2.0 19.06.2024.

    nitko mu se ne usudi stati na kraj , loše po zdravlje onih koji mu se suprotstave

  • Željko 397 19.06.2024.

    Osiguranje sve plaća dugo nije čijoj gorivo pa moraju podružnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare