To je to što me zanima!

VIDEO Papa snimio videoporuku za mladog Luku iz Požege koji se ozlijedio: 'Sjećam te se...'

Papa Franjo uputio je videoporuku mladom Požežaninu Luki Kerepčiću, koji je u kolovozu 2023. godine teško ozlijeđen na Svjetskom danu mladih u Lisabonu
Vidi originalni članak

Papa Franjo je jučer uputio videoporuku mladom Požežaninu Luki Kerepčiću koji je u kolovozu 2023. godine teško ozlijeđen na Svjetskom danu mladih u Lisabonu, prenosi Informativna katolička agencija (IKA).

Rekao je da moli za Luku te ga zamolio da i on moli za njega. „Znam da tvoj život nije lak, ali znam da imaš srce čovjeka i vjernika“, poručio je Luki. Zazvao je na njega Božji blagoslov i preporučio ga zagovoru Blažene Djevice Marije.

Podsjećamo, Luka je tijekom boravka u Portugalu, na Svjetskom danu mladih doživio nesreću u kojoj je ozlijedio kralježnicu te se trenutno kreće uz pomoć invalidskih kolica. U ožujku 2024., nakon dugog vremenskog perioda provedenog u bolnicama u Lisabonu i Zagrebu te u Varaždinskim toplicama, vratio se u Požegu, gdje nastavlja rehabilitaciju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • melin51 26.05.2024.

    Luka Kerepčić bude svetac prije Stepinca.

  • Tmularemija 26.05.2024.

    "siećam te se"??????

  • okinava nije selo u Japanu 26.05.2024.

    Papa snimi 1 poruku p njegovi tamo deep fejkaju par rečenica za dječicu diljem svijeta i reproduciraju par miliona puta.. za svakog klinca ponešto. Vatikan's new strategy of spreading faith..and lies.

Komentiraj...
Vidi sve komentare