To je to što me zanima!

VIDEO Ovakvu vodu pacijenti piju na KBC-u Rebro! Bolnica: 'To je samo talog, nije opasno'

U srijedu je sanirano puknuće cjevovoda u zelenoj zgradi KBC-a Rebro, pa je HEP ispraznio sustav. Kod ponovnog punjenja voda je pokupila talog, treba neko vrijeme da se on ispere, kažu u bolnici
Vidi originalni članak

Ovakva prljava voda curi iz slavine na KBC-u Rebro, napisali su nam čitatelji koji su u redakciju 24sata poslali fotografiju i video vode smeđe nijanse koja teče iz slavine. Kad ide hladna, naveli su, sve je u redu, no čim se otvori topla počne teći smeđa voda. Zabrinuti jer nisu znali o čemu se radi pitali su se što se događa i je li riječ o nečemu opasnom po zdravlje.

Fotografija i video snimljeni su u četvrtak ujutro u takozvanoj zelenoj zgradi kompleksa na Rebru. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Nije opasno'

Stoga smo zamolili upravu bolnice za objašnjenje, i doznali da nije riječ ni o čemu opasnom. Dan ranije, u srijedu 16. listopada, u zelenoj zgradi saniralo se puknuće cjevovoda tople vode, kažu u upravi. Zbog sanacije je HEP Toplinarstvo zatvorilo i ispraznilo kompletan cjevovod, a nakon ponovnog punjenja voda je pokupila talog zbog kojeg je sad zamućena. Potrebno je jedno vrijeme, navode u upravi bolnice, da se taj talog ispere.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • mario190 17.10.2024.

    pa da ionako su u bolnici pa ne može dugoročno škoditi😜

  • Šaptač_Majmunima 17.10.2024.

    Sumnjam da itko pije vrelu vodu, piše jasno u tekstu da je hladna voda normalno bistra. A i kada pukne cijev pa je promjene to se događa baš svugdje da voda nije najčistija dok se cijevi ne isperu. Čemu tolika panika i zlobni komentari?

  • izvrsitelj01 17.10.2024.

    Ministar Villi je ponosan

Komentiraj...
Vidi sve komentare