To je to što me zanima!

VIDEO Otkrili su uzrok velikog požara u Osijeku: Izazvao ga je neispravan razvodni ormarić!

Kako su utvrdili očevidom zajedno s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić, došlo je do zapaljenja izolacije električnog vodiča i proširenja požara na cijeli objekt
Vidi originalni članak

Do velike buktinje uz južnu osječku obilaznicu u nedjelju u ranim jutarnjim satima došlo je zbog tehničke neispravnosti na razvodnom električnom ormariću pored rolo-vrata jednog od skladišta, priopćili su iz PU osječko-baranjske. Kako su utvrdili očevidom zajedno s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić, došlo je do zapaljenja izolacije električnog vodiča i proširenja požara na cijeli objekt. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prostoru gdje je gorjelo su brojna skladišta. Vodila se velika borba da se vatra ne proširi na obližnju benzinsku postaju. Sve je uništeno, a kako su priopćili iz policije, materijalna šteta još uvijek nije utvrđena. Crni dim nadvio se nad dim područjem.

BUKTINJA FOTO Vatrena apokalipsa: Ovo su izgorena skladišta u Osijeku!

- Sva skladišta su stradala. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Bila je velika borba spriječiti da se vatra ne proširi na obližnju benzinsku - rekao je ranije za HTV Dragan Vulin, zamjenik osječkog gradonačelnika i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Osijeka.

SVE JE UNIŠTENO DRAMATIČNI VIDEO Pogledajte trenutak eksplozije u velikom požaru skladišta u Osijeku!

Vulin je snimio i trenutak eksplozije u skladištima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • magic7777is heare 18.09.2024.

    Ako nema video snimak nije mi jasno kako uopce to otkriju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare