To je to što me zanima!

VIDEO Oglasila se vilenjakinja sa snimke iz ZET-ova tramvaja: 'Nije bilo ljudi, a kamoli djece'

Službenici ZET-a već su ranije potvrdili autentičnost videa, istaknuvši kako su odmah pokrenuli istragu te izrazili neugodno iznenađenje sadržajem snimke
Vidi originalni članak

Nakon što je na društvenim mrežama proširena snimka božićnog tramvaja s Djedom Mrazom u kojem se puštala pjesma 'Čavoglave' uz spominjanje pozdrava 'za dom', svoje mišljenje o incidentu iznijela je vilenjakinja koja se pojavljuje na spornoj snimci iz Zagreba.

Video možete pogledati OVDJE. 

- Bilo nas je samo dvoje u tramvaju koji je išao u spremište. Nije bilo drugih ljudi, a kamoli djece - objasnila je te još jednom istaknula kako tramvaj nije bio pun ljudi.

ZET OŠTRO REAGIRAO Video iz zagrebačkog tramvaja: Širi se snimka Djeda Mraza koji pjeva Čavoglave i viče 'Za dom'

- Mi nismo to govorili, pjevali ni uzvikivali. Jedini spomen tog uzvika je dio u pjesmi, kako tekst inače ide. Vozač je tražio da pustimo Thompsonovu pjesmu iz šale, nije trebalo ništa značiti niti ići u javnost. Vozač je to iz nekog razloga snimao i rekao da je samo proslijedio svom prijatelju. Nakon par dana, video je buknuo - potvrdila je djevojka za Danas.hr.

Službenici ZET-a već su ranije potvrdili autentičnost videa, istaknuvši kako su odmah pokrenuli istragu te izrazili neugodno iznenađenje sadržajem snimke.

VIDEO: SLAVLJE LYONA Lovren i Ćaleta-Car su konačno pobijedili, Lacazette zabio tri

Nakon što je video osvanuo u javnosti, poslali smo upit ZET-u.

Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

Neugodno nas je iznenadio sadržaj video snimke i postupak uključenih osoba te je promptno pokrenuta interna procedura s ciljem utvrđivanja svih okolnosti. Ističemo kako se navedeni događaj zbio u tramvaju koji nije bio na redovnoj vožnji već u povratku u spremište te u njemu nisi bili prisutni ostali putnici izuzev djelatnika ZET-a i animatora angažiranih preko agencije za evente.

NE IGRA OD OŽUJKA Najljepša nogometašica na svijetu je zauzeta! Ana Maria otkrila tko joj je osvojio srce

ZET će sukladno ishodu internog postupka poduzeti odgovarajuće disciplinske mjere zbog ponašanja svojih djelatnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim načelima, a također će se razmotriti i nastavak poslovne suradnje s predmetnom agencijom koja je angažirala animatore, a čije je ponašanje također izašlo iz profesionalnih okvira koji su regulirani i sporazumom o suradnji.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • billi Galeb 14.12.2023.

    Hvala bogu da jos uvijek ima Hrvata u ovoj drzavi

  • Gronk Spikeowski 13.12.2023.

    Pa da li je ta pjesma zabranjena? Nije Vam Smetala kad se vrtila na Tv-u 24/7 90tih a sad odjednom smeta? Smeta samo cetnicima jer im je bolni podsjetnik.

  • 13.12.2023.

    Za dom

Komentiraj...
Vidi sve komentare