To je to što me zanima!

VIDEO Obnovili su raskrižje na Trešnjevci, Zagrepčani zbunjeni: Što je ovo? Bermudski dvokrug?

Nakon radova, tamo su sada dva. Manji regulira promet koji dolazi iz Adžijine i Kranjčevićeve, a onaj veći nalazi se gdje je bio i stari kružni tok, na Novoj cesti. Usmjerava promet koji ide smjerom sjever - jug.
Vidi originalni članak

Nakon dva mjeseca radova jučer je u promet pušteno rekonstruirano raskrižje Nova cesta – Adžijina – Kranjčevićeva gdje je do nedavno bio jedan kružni tok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon radova, tamo su sada dva. Manji regulira promet koji dolazi iz Adžijine i Kranjčevićeve, a onaj veći nalazi se gdje je bio i stari kružni tok, na Novoj cesti. Usmjerava promet koji ide smjerom sjever - jug. Na njegovom otvaranju bio je i gradonačelnik Tomašević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KAOS NA CESTAMA VIDEO Više nesreća na obilaznici kod Zagreba, a na Slavonskoj je kamionu u vožnji otpala kabina!

Ipak, novi pothvat je na društvenim mrežama naišao na mnoge kritike.

- Bit će veselo, mnogim vozačima je jedan kružni tok problem, a kamoli dva - napisao je jedan komentator.

- Izgleda bolje nego rješenje koje je bilo prije - dodao je drugi.

- Jel' budu instruktori vožnje znali kako se pravilno uključit i izaći iz tih kružnih tokova??? - pitala se čitateljica.

- Što je ovo? Bermudski dvokrug? - napisao je zbunjeni komentator.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomašević na otvaranju rotora

Idi na 24sata

Komentari 47

  • liliZG2.0 29.08.2023.

    najveći problem vidim u tome da me tak zove voziti osmicu cijeli dan, suprotno od propisanog na cesti... al tak zove..... umjetnički klizači bi se mogli zeznuti.

  • liliZG2.0 29.08.2023.

    ovak iz zraka mi izgleda kao jedna lijepa klipnjača

  • japtojeto 29.08.2023.

    Pa tako je i bilo do sada jedno je kad se gleda iz zraka , drugo je kad si dole i vidiš znakove , ako ih pratiš uopće , ak želiš iz Adžijine do Kranjčevićeve (ima i drugih puteva ali ajmo reći da idemo baš tim ) izađeš i prvog rotora uđeš u drugi rotor i izlaziš na 4. tom izlazu , vrlo jednostavno ...da ne pričamo o crtama vodiljama i o branicima koji su postavljeni da nemreš PRESJEĆI ...ak iz kranjčevićeve želiš opet u istu ulicu onda na prvom rotoru izlaz dva pa iz drugog velikog izlaz 4. Kaj je tu koplicirano ? Ak si vozač onda si vozać . Ako Si tek položil ispit buš se malo uplašio , neko bu ti malo potrubio i skužit ćeš :) Zato bez nervoze drugi ...svi se možemo zabuniti i nema niti jednog vozaća koji nije bar par grešaka napravil u životu

Komentiraj...
Vidi sve komentare