To je to što me zanima!

VIDEO Obitelj nestalog Hrvata: 'Poslao je snimku da ne može upaliti motor čamca i nestao'

U potragu helikopterima i plovilima uključene su tri države, njemačka, nizozemska i belgijska policija
Vidi originalni članak

Pronađen je čamac i automobil nestalog Hrvata u Nizozemskoj Đure Topića (37). Naime Hrvat iz Njemačke, nestao je nakon što je otišao u ribolov na rijeci Maas koja je na granici Belgije i Nizozemske. Jedino što se za sad zna i to zbog snimke koje je nestali Topić poslao prije nestanka, da se motor čamca ugasio te da ga Topić više nije mogao upaliti.

- Kako ću ja proći pet-šest kilometara uzvodno - ne znam. Vidite vi kako dere voda - rekao je Topić na snimci.

U potragu helikopterima i plovilima uključene su tri države, njemačka, nizozemska i belgijska policija. 

OBITELJ OČAJNA Hrvat nestao u Nizozemskoj, traže ga u tri države! 'Našli su samo njegov čamac i mobitel'

- Rijeka Maas je na granici Belgije i Nizozemske, automobil s prikolicom parkirao je u Belgiji, dok mi živimo u Njemačkoj pa su uključene sve tri države - rekao nam je Topićev zet dodajući kako je Topić u chatu poslao snimku kako se motor čamaca ugasio i da ga više ne može upaliti.

- On je poslao snimku u grupu koju ima da mu ne želi upaliti čamac, čamac i automobil su pronašli, ali Đure i dalje nema - rekao nam je zet.

Nestao na rijeci u Maastrichtu 

Podsjetimo, nestao je 37- godišnji Hrvat iz Njemačke Đuro Topić, dok je pecao na rijeci Mass u nizozemskom gradu Maastrichtu

- Naš rođak Đuro Topić u petak je otišao u ribolov na rijeku Maas u Maastrichtu. Prema posljednjim informacijama, u noći s 11. na 12. listopada boravio je kod brane u Borghagenu. Snimio je video u kojem opisuje kako njegov čamac ne može više upaliti. Otad nema nikakvih znakova života od njega. Njegov je mobitel do subote oko 9 sati još imao signal. Postoji mogućnost da je negdje uspio doći na obalu - stoji u pozivu pomoći koji je uputila obitelj na društvenim mrežama. 

NOSIO JE SIVU TRENIRKU Matija (30) je nestao u petak u Gornjoj Dubravi: 'Ako ste ga vidjeli, odmah javite policiji'

Obitelj moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju ili su ga vidjeli da se jave na broj 0049 178 638 6836 ili na e-poštu seka1202@yahoo.de.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare