To je to što me zanima!

VIDEO Novi napad Ukrajinaca! Dronovima napali zrakoplovnu bazu u Volgogradskoj oblasti

Noćas su napadi dronovima izazvali eksplozije i požar u ruskom gradu Kalač na Donu
Vidi originalni članak

Eksplozije su noćas potresle ruski grad Kalač na Donu u Volgogradskoj oblasti nakon napada dronovima, a novi udari zabilježeni su i jutros. Kijev Independent izvještava o požaru na obližnjem aerodromu!

Društvenim mrežama šire se snimke napada, a vjeruje se da je cilj napada bila zrakoplovna baza Marinovka, smještena u selu Oktjabrskij, 20 kilometara od Kalača na Donu, piše Kurir.

Sudeći prema objavama na Telegramu, čulo se između šest i deset eksplozija uz neprekidan zvuk dronova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Stari gnjus 22.08.2024.

    Skidam kapu Ukrajincima jer se bore kao lavovi.

  • rOBO dROB 22.08.2024.

    netko želi natjerati rusiju na daljnu eskalaciju. rusija bi tad izašla iz zone proračunskog rata..........Rusija nije više agresor i Ukrajina napada tudji teritorij. Rusi su navukli Zelenskog a sad kome obojci a kome opanci. Ukrajinci nas sve žele uvuci u rat. Od simpatije do gadenja sve je kraci put..

  • Demma Depp 22.08.2024.

    Ovaj rat je toliko postao besmislen ali je sigurno da na njemu i dalje zarađuje vojna industrija, moćne privatne tvrtke, koncerni i banke, pere se novac i kriminal je u punom procvatu.......Treba čestitati Nato zapovjednicima i Američkim stratezima koji vode ovu operaciju u napadu na Rusiju.Ne treba zaboraviti da će sve to Rusi vratiti sa kamatama..........Kuda ce se Ukrajinci vracati kad budu opet  bjezali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare