To je to što me zanima!

VIDEO Nije ih spriječila kiša: Molitelji i ove subote na Trgu, uz njih stigli i protuprosvjednici

Na glavni zagrebački trg stigli su i protuprosvjednici s transparentima
Vidi originalni članak

Svake prve subote u mjesecu, već tradicionalno, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održana je molitva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Došli su i protuprosvjednici koji su bubnjali dok su vjernici molili. Neki od njih su prekrili lice.

RAZDVAJALA IH POLICIJA FOTO Molili na Trgu u Zagrebu. Protuprosvjednici su imali lik Freda Matića na transparentu

- Pravo na siguran pobačaj spašava živote - jedan je od natpisa kojeg su nosili protuprosvjednici.

Naša reporterka javlja kako sve prolazi bez većih incidenata. Molitelje i protuprosvjednike razdvajala je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nedam se 05.10.2024.

    Nikada iz dišpeta ne bi prosvjedovala, kontra klečavaca i tako im dala na važnosti.Abortus se uvijek izvodio i uvijek će se izvoditi, legalno bilo ilegalno. Točka.

  • Gpojnt 05.10.2024.

    Jedini lijek protiv ovih talibana je ignoriranje, ovako misle ka da su nešto važni,ignor.................Kaptol, Katolička Crkva, njihovi kleroUfašisitčki sateliti svakodnevno demonstriraju i svjedoče jad i bijed hrvatskih državnih institucija MUP-a, DORH-a, SOA-e, Ustavnog suda RH, Sabora RH i Vlade na čelu sa Plenkovićem, koji su se svi udružili u udruženi poduhvat rušenja ustavnopravnog temelja demokratske, građanske, antifašističke, civilizirane, multikulturalne, multinacionalne, multikonfesionalne i sekularne Hrvatske, a time i temeljnih ljudskih prava i građanskih sloboda a time i legalizaciju diskriminacije svih onih koji su drugačiji i različiti od dogmatskih, totalitarnih stavova Katoličke Crkve.koja, iako još uvijek djeluje u 21. stoljeću, usprkos svoje najdugovječnije zločinačke prakse i tradicije u povijesti čovječanstva, živi i djeluje duhom i praksom 15./16. stoljeća. Hrvatska je potpisnica Europske konvencije o ljudskim pravima, koju mora poštivati i primjenjivati........................ Sloboda vjere mora imati svoje granice i mjere kojima ne smije biti ugrožena granica sloboda temeljnih ljudskih prava i građanskih sloboda drugačijih svjetonazora, orijentacija, ideja, navika pa i drugačije vjere.

  • Gpojnt 05.10.2024.

    Licemjerni muškarci "brinu" o ženskoj intimi!? Krkani primitivni.Trebali bi jedno selo napraviti po Trumpovom modelu sa ogradom visokom 5 metara i zatvoriti te katoličke isprane glave da nas više ne maltretiraju sa temama iz 19 stoljeća!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare