To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatna scena: Dio pruge u BiH ostao visiti u zraku, pokrenulo se ogromno klizište

Željeznice FBiH upućuju apel svojim putnicima da nađu alternativno rješenja za transport roba i prijevoz putnika na ovoj dionici, dok se ne saniraju velika oštećenja
Vidi originalni članak

Došlo je do ozbiljnog oštećenja pruge i pružnih postrojenja na dionici Ostrožac-Grabovica koja je dugačka 17 kilometara, a uslijed čega je obustavljen kompletan putnički i teretni prijevoz na pruzi  Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, objavile su Željeznice FBiH.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stručne ekipe su na terenu i utvrđuju stupanj oštećenja željezničke infrastrukture. Najkritičnije mjesto je na području Donja Jablanica gdje su oborinske vode pokrenule ogromno klizište, a pruga  u dužini od 200 metara ostala je visiti u zraku - objavile su Željeznice.

BIO JE ISPOD PODZIDA VIDEO Potresna ispovijest iz Jablanice: 'Spasili smo dječaka kojem su roditelji poginuli...'

Dodaju i kako samostalno ne mogu riješiti ovaj problem pa su o svemu obavijestili Vladu FBiH i Federalno ministarstvo prometa i komunikacija.

Kažu i kako je istaknuta podrška nadležnih institucija u cilju što bržeg otklanjanja posljedica prirodne nepogode, a sve kako bi se željeznički promet čim prije vratio u normalu. 

KATASTROFA U SUSJEDSTVU Ekspert o uzroku poplave u BiH: 'Količina vode stvorila je nešto za što inače treba 100 godina...'

- Željeznice FBiH upućuju apel svojim putnicima da nađu alternativno rješenja za transport roba i prijevoz putnika na ovoj dionici, dok se ne saniraju velika oštećenja na željezničkoj infrastrukturi - objavile su Željeznice.

Tijek događaja iz minute u minutu pratite OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • fakinen 04.10.2024.

    Vidim ja već plenkija kako šalje pomoć i govori stoki sitnog zuba, kako imamo, hoćemo, moramo... Za svoje penzionere neki dan, naravno, nije imao.

  • fakinen 04.10.2024.

    Bude general Rojs došel sa svojom iženjerijskom ratnom satnijom, pa budu to sve poravnali.

  • colorado 04.10.2024.

    Šume su sve posjekli i sad kuku lele...čini mi se sadit čete vi šume ponovno i to prisilno...vrijedi isto i za Hr..gdje se šume isto nemilice pretvaraju u šikare..a šikare ne mogu upiti toliku vodu i tada nastaju bujice i odroni...biti će još i gore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare