To je to što me zanima!

VIDEO Napadač na Trumpa 12 sati čekao u travi? 'Sigurnosni sustav uopće ne funkcionira'

FBI istražuje ‘vjerojatni pokušaj atentata’ na Donalda Trumpa na Floridi, a mediji pišu da je osumnjičen Ryan Wesley Routh (58). Motiv nije poznat
Vidi originalni članak

Ništa me neće usporiti. Nikad se neću predati, poručio je mailom među ostalim pristašama republikanski kandidat za predsjednika SAD-a, Donald Trump, nakon što su u njegovoj blizini u nedjelju odjeknuli pucnjevi dok je igrao golf na svojem terenu u West Palm Beachu na Floridi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 40

  • TVP 17.09.2024.

    Vjerojatno, možda, ako je bio pokušaj……

  • ptah 17.09.2024.

    sad više nema nikakve sumnje da je trump pokraden 2020-e, sa par milijuna glasačkih listića dotegljenih poštom, bez da se zna tko je glasovao. ovo je drugi pokušaj atentata. nakon 386 američkih serija koje su nam natovarili zadnjih 10 godina, sve na temu američke nacionalne sigurnosti, na primjeru trumpa vidimo deep state na djelu, totalna kontrola sigurnosnih službi, gdje se kontrolirano puštaju atentatori blizu trumpa. kako to da nitko bidena nije ni pokušao napasti? ili kamalu? baš nitko, od tih agresivnih republikanaca..

  • be yourself 17.09.2024.

    Vidio sam da je donirao demokrate a sad vidim da nosi majicu da se sve oružje pošalje u Ukrajinu. Očito zaostali predstavnik demokrata ali je netko poželio zamesti trag pa je pisao na mrežama da je glasao za Trumpa što sigurno nije istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare